Header Ads Widget

Dunkirk (Film acțiune și război 2017) Trailer și detalii

Film acțiune și război "Dunkirk" 2017 cu actorii Cillian Murphy, Kenneth Branagh și Tom Hardy. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Dunkirk".


Despre filmul Dunkirk

Dunkirk este un film thriller de război istoric din 2017, scris, regizat și produs de Christopher Nolan, care descrie evacuarea de pe plajele din Dunkerque din cel de-al Doilea Război Mondial din perspectiva pământului, mării și aerului. A fost produs de Christopher Nolan și Emma Thomas. Distribuția sa de ansamblu îi include pe actorii Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carney, Jack Lowden, Harry Styles în debutul său în film, Aneurin Barnard, James D'Arcy, Barry Keoghan, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Mark Rylance și Tom Hardy.

Filmul Dunkirk înfățișează evacuarea cu puțin dialog, deoarece Christopher Nolan a căutat în schimb să creeze suspans prin cinematografie și muzică. Filmările au început în mai 2016 la Dunkerque și s-au încheiat în septembrie în Los Angeles, când a început post-producția. Directorul de imagine Hoyte van Hoytema a filmat filmul pe suport de film de format mare IMAX 65 mm și 65 mm. Filmul Dunkirk are efecte practice extinse. A angajat mii de figuranți, precum și bărci istorice de la evacuare și avioane de epocă.

Distribuit de Warner Bros. Pictures, filmul a avut premiera pe 13 iulie 2017 la Odeon Leicester Square din Londra și a fost lansat în Regatul Unit și Statele Unite pe 21 iulie. A avut încasări de 527 de milioane de dolari la nivel mondial, făcându-l cel mai mare film al celui de-al Doilea Război Mondial, până când a fost depășit de filmul Oppenheimer tot al lui Christopher Nolan în 2023. Dunkirk a primit laude pentru scenariul, regia, montajul, partitura muzicală, designul sonor și cinematografia; unii critici au numit-o cea mai bună lucrare a lui Christopher Nolan și unul dintre cele mai mari filme de război. Filmul a primit diverse premii, inclusiv opt nominalizări la cea de-a 90-a ediție a Premiilor Oscar: Cel mai bun film și cel mai bun regizor (prima nominalizare la Oscar pentru regie a lui Christopher Nolan); a continuat să câștige pentru Cel mai bun montaj de sunet, Cel mai bun mixaj de sunet și Cel mai bun montaj de film.

Sinopsis la filmul Dunkirk

Soldații aliați din Belgia, Commonwealth-ul și Imperiul Britanic și Franța sunt înconjurați de armata germană și evacuați în timpul unei bătălii aprige din al Doilea Război Mondial.



Descrierea sinopsis a filmului Dunkirk

În mai 1940, Germania a avansat în Franța, prinzând în capcană trupele aliate pe plajele din Dunkerque. Sub acoperirea aeriană și terestră din partea forțelor britanice și franceze, trupele au fost evacuate încet și metodic de pe plajă folosind fiecare navă navală și civilă care putea fi găsită. La sfârșitul acestei misiuni eroice, 330.000 de soldați francezi, britanici, belgieni și olandezi au fost evacuați în siguranță.

Regia
Christopher Nolan

Actori în distribuție
Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carney, Jack Lowden, Harry Styles, Aneurin Barnard, James D'Arcy, Barry Keoghan, Cillian Murphy, Kenneth Branagh, Mark Rylance, Tom Hardy, Damien Bonnard, Lee Armstrong, James Bloor, Luke Thompson, Michel Biel, Constantin Balsan, Billy Howle, Mikey Collins, Callum Blake, Dean Ridge, Bobby Lockwood, Will Attenborough, Tom Nolan, Matthew Marsh, Adam Long, Miranda Nolan, Bradley Hall, Jack Cutmore-Scott, Brett Lorenzini, Michael Fox, Brian Vernel, Elliott Tittensor, Kevin Guthrie, Harry Richardson, Jochum ten Haaf, Johnny Gibbon, Richard Sanderson, Kim Hartman, Calam Lynch, Charley Palmer, Tom Gill, John Nolan, Bill Milner, Jack Riddiford, Harry Collett, Eric Richard, Michael Caine

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Istoric, Război

Dată de lansare:
13 iulie 2017

Cunoscut și ca
Dunkirk - titlul original, Dunkirk - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Dunkirk (2017)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de război Dunkirk (2017) cu actorii Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carney, Jack Lowden, Harry Styles, Aneurin Barnard, James D'Arcy, Barry Keoghan, Cillian Murphy, Kenneth Branagh, Mark Rylance și Tom Hardy și regizat de Christopher Nolan.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii