Header Ads Widget

Review The 100

Daca v-ati hotarat sa incepeti sa vedeti filmul serial sf drama "The 100", iata mai jos cateva mini review-uri de la vizitatorii site-ului. Sunt 3 review-uri de la 3 vizitatori care in mare parte vorbesc de bine serialul "The 100".


Review The 100 de la Augustin - Devine tot mai bun
Dupa un inceput destul de slab, serialul "The 100" devine din ce in ce mai bun. Subiectul serialului este unul original care te tine cu sufletul la gura si fara niciun dubiu, acest serial este unul la care trebuie neaparat sa te uiti.

Devine din ce in ce mai sumbru pe masura ce episoadele trec si cu toate astea, serialul va merge sigur mai departe pentru ca privitorii au acceptat deja ca este foarte violent insa scenele de violenta au fost realizate cu inteligenta, fara prea mult sange.

Multe din scenele sangeroase au loc in spatii intunecate si sunt filmate cu grija pentru a nu oripila privitorii. Un lucru bun, intr-o lume a serialelor din ce in ce mai sangeroase precum The Walking Death, Game of Thrones, etc.
O metoda mult mai ok de a aduce pe ecran aceeasi intensitate fara a deveni prea gretesc.


Review The 100 de la Marius - De fapt, este destul de bun
Am inceput sa vad "The 100" pentru ca nu aveam altceva mai bun de facut si la prima vedere mi s-a parut ca ar fi un serial de buget mic cu un scenariu mediocru. Dar surpriza, m-a prins si acum pot spune sincer ca mi se pare un film serial foarte bun.

Trecand peste unele probleme de logica, trebuie sa ne gandim ca este un show de televiziune si nu trebuie sa fie perfect. Serialele sunt povesti, nu lumea reala si nu trebuie sa fie prea exacte pentru a fi bune.

Primele doua trei episoade va va lasa impresia ca serialul este o drama despre niste tineri, insa credeti-ma, devine tot mai bun si mai interesant pe masura ce episoadele trec. Mi-a lasat impresia ca inceputul ar fi fost scris de un scenarist si apoi a inceput altul sa scrie. Insa dupa ce treceti de acest handicap, lucrurile in "The 100" devin tot mai interesante si va vor tintui in fotoliu pentru a vrea sa vedeti din ce in ce mai multe episoade.

Pe mine m-a prins serialul "The 100" si acum dupa doua sezoane vazute, pot spune ca este unul foarte bun comparabil poate si cu Urzeala tronurilor.


Review The 100 de la Alex - Foarte impresionant
Trebuie sa spun ca inceputul serialului "The 100" a fost destul de slab, dar si-a revenit destul de repede si acum sunt dependent. Da, sunt si momente mai slabe, insa incercati sa-l vedeti.
Ultimele episoade vazute de mine mi-au aratat capacitatea serialului si acum abia astept sa vad mai multe episoade.

Imi aduc aminte cat de plictisitor era la inceput serialul The Vampire Diaries si acum cu trecerea episoadelor, a inceput sa creeze dependenta. Cine stie, poate ca si "The 100" va fi la fel.

Personajele din "The 100" mi se par foarte interesante si asta probabil pentru ca sunt criminali si vreau sa vad ce altceva vor mai face.

Una peste alta, "The 100" este un serial bun care nu ar trebui sa va scape.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii