Header Ads Widget

Bad Neighbors 2: Sorority Rising (Film 2016) Vecini de coșmar 2

Film comedie 2016 "Neighbors 2" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Vecini de coșmar 2: Ascensiunea frăției". Actorii principali in filmul "Vecini de coșmar 2" sunt: Seth Rogen, Zac Efron, Chloë Grace Moretz si Selena Gomez.

Pe scurt despre filmul comedie Vecini de coșmar 2: Când noii lor vecini de alături se dovedesc a fi o fraternitate și mai desfrânată decât fraternitatea care locuia anterior acolo, Mac și Kelly fac echipă cu fostul lor inamic, Teddy, pentru a le învinge pe fete.



Actori: Seth Rogen, Zac Efron, Selena Gomez, Rose Byrne, Chloe Grace Moretz, Dave Franco, Kiersey Clemons, Lisa Kudrow, Carla Gallo, Ike Barinholtz, Billy Eichner, Jerrod Carmichael, Christopher Mintz-Plasse, Beanie Feldstein, Clara Mamet, Awkwafina, Hannibal Buress, John Early, Johnny Pemberton, Kyle Mooney, Ian Gregg, Jacob Wysocki, Liz Cackowski, Kelsey Grammer, Sam Richardson, Abbi Jacobson, Brian Huskey, Kemuel Crossty, Ciara Bravo

Regizor: Nicholas Stoller

Scenaristi: Andrew Jay Cohen, Brendan O'Brien

Genul filmului: Comedie

Data de lansare:
In America - 20 Mai 2016
In Romania - 20 Mai 2016

Tip Ecran: normal

AKA: Neighbors 2
Bad Neighbours 2

Producator: Good Universe, Point Grey Pictures

Descrierea filmului Vecini de cosmar 2: Mac și Kelly sunt pe punctul de a deveni cu totul și cu totul niște adulți. Tocmai pe când credeau că au reușit să-și cucerească înapoi cartierul, află că vizavi s-au mutat niște vecini noi, care sunt și mai incontrolabili și mai deranjanți decât cei de dinainte. Pentru a-i evacua, Mac și Kelly au nevoie de ajutorul unui fost vecin.

Trailerul filmului Bad Neighbors 2: Sorority Rising - 2016 - Vecini de cosmar 2

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii