Header Ads Widget

Atletico Textila (Serial 2016 la ProTV)

Film serial Protv 2016 "Atletico Textila" - Trailer, descriere, data de lansare, regizor si actorii care joaca in serialul "Atletico Textila". Actorii principali in filmul serial "Atletico Textila" sunt: Mirela Zeta, Angel Popescu si Andreea Mateiu.


Actori: Mirela Zeta, Angel Popescu, Andreea Gramosteanu, Andreea Mateiu, Bogdan Cotlet, Andrei Mateiu, Alexandru Ion, Razvan Oprea, Sergiu Costache, Pavel Barsan, Razvan Vasilescu

Regizor: George Dogaru

Scenaristi: Radu Crahmaliuc si Radu Mares Alexandru

Genul filmului: Comedie

Data de lansare: 2016

Tip Ecran: normal

Cunoscut si ca: Atletico Textila ProTV
Atletico Textila – Ai, n-ai mingea, tragi la comedie!

Producatori: Frame Film

Tara: Romania

Descriere serial: Povestea Atletico Textila, echipa care joaca intr-o liga inferioara, incepe in momentul in care patronul are un atac de cord si este inlocuit cu... o femeie! Situatii comice, obstacole amuzante si, mai ales, lipsa de talent, disciplina si munca sunt doar cateva dintre elementele care caracterizeaza echipa de fotbal Atletico Textila.

Echipa Atletico Textila se pregateste sa traga la poarta! In curand, cei mai simpatici si complet nepregatiti jucatori din Liga a patra vor intra pe teren chiar la PRO TV, hotarati sa evite retrogradarea!

Serialul Atletico Textila va aduce comedia in casele tuturor romanilor! Antrenorul echipei, Traian (Angel Popescu), merge pe strategia "Sa-i batem! Dar mai intai sa nu luam bataie!", Vladut (Bogdan Cotlet), unul dintre jucatori, nu se teme "de minge propriu-zis, ci de viteza ei", iar Raluca (Mirela Zeta), sotia patronului, este depasita de situatie: "Am pus piciorusul meu frumos in prag. Si nu l-a sesizat nimeni!".

Serialul a cooptat se pare, o parte din echipa "Mondenii" de la Prima TV.

Reportaj realizat de cei de la emisiunea "La Maruta"


Trailerul filmului serial Atletico Textila - 2016


Mirela Zeta Angel Popescu Andreea
Gramosteanu
Mirela Zeta Angel Popescu Andreea Gramosteanu
Andreea Mateiu Bogdan Cotlet Andrei Mateiu
Andreea Mateiu Bogdan Cotlet Andrei Mateiu
Alexandru Ion Razvan Oprea Sergiu Costache
Alexandru Ion Razvan Oprea Sergiu Costache
Pavel Barsan Razvan Vasilescu
Pavel Barsan Razvan Vasilescu


"Raluca Dumitrescu este sotia patronului de club Atletico Textila si al fabricii de textile, echipa de fotbal si fabrica pe care trebuie sa le manageriez de acum incolo. Este tipul de personaj pozitiv, care trece peste obstacole cu rabdare si energie buna. Tipul de sotie intelegatoare, care isi iubeste sotul in ciuda diferentei de varsta. O femeie care doreste sa ii arate sotului ca este capabila sa conduca o echipa de fotbal din divizia D. Doreste validarea sa de catre ceilalti si demonstreaza ca ceea ce isi doreste se poate realiza. E un personaj colorat si vesel, dar care stie cu cat sacrificiu poti face realizari marete!”, a spus Mirela Zeta despre Raluca, personajul pe care il interpreteaza in Atletico Textila.

"In curand, speram cu totii ca Atletico Textila sa-i inveseleasca pe telespectatori intr-un mod inedit. De ce spun asta? Este un serial ce are ca tema fotbalul, o lume extrem de vasta si, totodata, pitoreasca. Si de ce are nevoie telespectatorul nostru, daca nu de pitoresc? Echipa Atletico Textila se zbate in lumea a treia a fotbalului, in acelasi timp avand vagi si stravezii pretentii de Real Madrid sau FC Barcelona. Si, exact cum o echipa de actori are nevoie de un regizor, asa si aceasta echipa are nevoie de antrenor. Traian este mentorul si catalizatorul lor, care, la fel ca si echipa, desi este un antrenor obscur, are accese de antrenor de Champions League, cum ar fi Jose Mourihno sau Pep Guardiola. Evident ca aceste contradictii vor crea un comic siropos, la care ii invitam pe telespectatori sa participe intens. Ar fi multe de dezvaluit, dar fiind surprize, le lasam sa fie savurate la momentul respectiv. In final, in numele personajului Traian, am de facut cateva amendamente: Dragii mei, fotbalul e simplu: Ai, n-ai mingea, tragi la poarta! Mingea e rotunda, gazonul e verde. Focul la ei! Ia-o de manere! Si, nu in ultimul rand, textila nu se rupe!", spune Angel Popescu despre Atletico Textila.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii