Header Ads Widget

Miracolul din Tekir (Film românesc dramă 2015)

Film românesc 2015 "Miracolul din Tekir"- Trailer oficial, descriere, dată de lansare, regizori și actorii români care joacă în filmul românesc "Miracolul din Tekir". Actorii principali in filmul românesc "Miracolul din Tekir" sunt: Dorotheea Petre si Daniela Nane.



Actori în distribuție: George Pistereanu, Dorotheea Petre, Bogdan Dumitrache, Daniela Nane, Mirela Oprișor, Mara Nicolescu, Constantin Florescu, Ana Maria Moldovan, Axel Moustache, Constantin Dinulescu, Elina Löwensohn, Liviu Pintileasa, Claudiu Maier, Nicoleta Lefter

Regizor: Ruxandra Zenide

Scenaristi: Doina Rusti, Alex Iordachescu, Ruxandra Zenide

Genul filmului: Dramă, Mister

Data de lansare:
In Elvetia - 26 September 2015
In Romania - 4 Martie 2016

Tip Ecran: normal

AKA: Le miracle de Tekir, The Miracle of Tekir

Producator: Elefant Film

Descrierea filmului românesc Miracolul din Tekir

Mara, o femeie de 30 de ani, este cunoscută în satul în care trăiește ca o femeie-vraci, ce tratează sătenii prin puterea nămolului. Când Mara rămane însărcinată şi povesteşte apropiaților că sarcina se datorează nămolului şi nu unui om, sătenii o acuză de vrăjitorie şi o alungă. Ajunge astfel într-o clinică din zona lacului Techirghiol, un centru SPA pentru oameni înstăriți. Acolo o întâlneşte pe Lili, unul dintre clienţii hotelului, o femeie bogată şi frumoasă care încearcă cu înverşunare să găsească o soluţie pentru problema infertilităţii ei. Treptat, trecutul şi natura femeii misterioase ies la iveală, iar Mara şi copilul ei se află în pericol.

Trailerul filmului românesc Miracolul din Tekir (2015)





George Pistereanu, Mirela Oprisor

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii