Header Ads Widget

The Miracle of Tekir (Film 2015) - Miracolul din Tekir

Film 2015 "The Miracle of Tekir" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Miracolul din Tekir". Actorii principali in filmul "The Miracle of Tekir" sunt: Dorotheea Petre si Daniela Nane.

Actori: George Pistereanu, Dorotheea Petre, Bogdan Dumitrache, Daniela Nane, Mirela Oprișor, Mara Nicolescu, Constantin Florescu, Ana Maria Moldovan, Axel Moustache, Constantin Dinulescu, Elina Löwensohn, Liviu Pintileasa, Claudiu Maier, Nicoleta Lefter

Regizor: Ruxandra Zenide

Scenaristi: Doina Rusti, Alex Iordachescu, Ruxandra Zenide

Genul filmului: Dramă, Mister

Data de lansare:
In Elvetia - 26 September 2015
In Romania - 4 Martie 2016

Tip Ecran: normal

AKA: Le miracle de Tekir

Producator: Elefant Film

Descriere film: Mara, o femeie de 30 de ani, este cunoscută în satul în care trăiește ca o femeie-vraci, ce tratează sătenii prin puterea nămolului. Când Mara rămane însărcinată şi povesteşte apropiaților că sarcina se datorează nămolului şi nu unui om, sătenii o acuză de vrăjitorie şi o alungă. Ajunge astfel într-o clinică din zona lacului Techirghiol, un centru SPA pentru oameni înstăriți. Acolo o întâlneşte pe Lili, unul dintre clienţii hotelului, o femeie bogată şi frumoasă care încearcă cu înverşunare să găsească o soluţie pentru problema infertilităţii ei. Treptat, trecutul şi natura femeii misterioase ies la iveală, iar Mara şi copilul ei se află în pericol.

Trailerul filmului The Miracle of Tekir - 2015 - Miracolul din Tekir

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii