Header Ads Widget

Ride Along 2 (Film 2016) - Un poliţist şi trei sferturi!

Film 2016 "Ride Along 2" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Un poliţist şi trei sferturi!". Actorii principali in filmul "Ride Along 2" sunt: Ice Cube si Kevin Hart.

Actori: Ice Cube, Kevin Hart, Nadine Velazquez, Tyrese Gibson, Olivia Munn, Ken Jeong, T.I., Tika Sumpter, Benjamin Bratt

Regizor: Tim Story

Scenaristi: Greg Coolidge, Matt Manfredi, Phil Hay

Genul filmului: Acţiune, Comedie

Data de lansare:
In America - 15 Ianuarie 2016
In Romania - 15 Ianuarie 2016

Tip Ecran: wide

AKA: Ride Along: Next Level Miami

Producator: Universal Pictures

Descriere film: În comedia Un polițist și jumătate, agentul de pază logoreic Ben Barber (Hart), nou acceptat în academie, i se alătură lui James Payton (Cube)—un detectiv coleric al Departamentului de Poliție din Atlanta—pentru a patrula străzile din Atlanta.

În încercarea de a dovedi că este mai mult decât un dependent de jocuri video, Ben încearcă să-i arate viitorului său cumnat că merită să se însoare cu Angela, sora lui James. În timpul unei patrule ce trebuia să fie fără evenimente, Ben se implică în cel mai recent caz al detectivului…și trăiește cele mai nebune 24 ore din viața lui.

Nu numai că noaptea lor nebună i-a condus la cel mai notoriu criminal din Atlanta, Ben a jucat un rol crucial în arestarea lui…și astfel lui James i-a fost mult mai greu să nu îi dea binecuvântarea pentru a se însura cu Angela.


Trailerul filmului Ride Along 2 - 2016 - Un poliţist şi trei sferturi!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii