Header Ads Widget

Resident Evil 5: Retribution (Film 2012) - Resident Evil: Răsplata

Film 2012 "Resident Evil 5: Retribution" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Resident Evil: Răsplata". Actorii principali in filmul "Retribution" sunt: Milla Jovovich si Bingbing Li.

Actori: Milla Jovovich, Bingbing Li, Sienna Guillory, Michelle Rodriguez, Oded Fehr, Boris Kodjoe, Aryana Engineer, Johann Urb, Robin Kasyanov, Kevin Durand, Ofilio Portillo, Colin Salmon, Shawn Roberts

Regizor: Paul W.S. Anderson

Scenaristi: Paul W.S. Anderson

Genul filmului: Acţiune, Horror, SF, Thriller

Data de lansare:
In America - 14 Septembrie 2012
In Romania - 14 Septembrie 2012

Tip Ecran: 3D

AKA: Resident Evil 5
Resident Evil 5: Retribution
Absoliutus blogis 5
Resident Evil 5: Venganza



Producator: Constantin Film International, Davis Films/Impact Pictures (RE5), Capcom Company

Vezi detalii despre fiecare parte a seriei Resident Evil. Clic in poza de mai jos in dreptul filmului.
Vezi detaliiVezi detaliiVezi detaliiVezi detaliiVezi detaliiImage Map

Poze film





Wallpaper film






Descriere film: T-virusul Corporației Umbrella continuă să devasteze Pământul, transformând populația globală în legiuni de zombi mâncători de carne.

Alice (Milla Jovovich), singura și ultima speranță a rasei umane, se trezește în centrul celei mai mari baze de operațiuni clandestine ale Corporației Umbrella și descoperă mai multe informații despre trecutul său misterios, pe măsură ce avansează în interiorul complexului. Fără un refugiu, Alice continuă să îi vâneze pe cei care sunt responsabili de răspândirea virusului mortal, o urmărire care o duce de la Tokyo la New York, Washington DC și Moscova, culminând cu o revelație uluitoare, care o va forța să reconsidere tot ceea ce a crezut că este adevărat.

Ajutată de noi aliați și de prieteni vechi, Alice trebuie să lupte pentru supraviețuire, suficient de mult încât să scape dintr-o lume ostilă, aflată în pragul distrugerii.

Numărătoarea inversă a început.









Trailerul filmului Resident Evil 5: Retribution - 2012 - Resident Evil: Răsplata

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii