Header Ads Widget

Kickboxer: Vengeance (Film 2016) - Kickboxer: Razbunarea

Film 2016 "Kickboxer: Vengeance" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Kickboxer: Razbunarea". Actorii principali in filmul "Kickboxer" sunt: Jean-Claude Van Damme si Dave Bautista.



Actori: Jean-Claude Van Damme, Dave Bautista, Alain Moussi, Darren Shahlavi, Gina Carano, Sara Malakul Lane, Sue-Lynn Ansari, Luis Da Silva Jr., Georges St-Pierre, Sam Medina, Tyron Woodley, T.J. Storm

Regizor: John Stockwell

Scenaristi: Dimitri Logothetis, Jim McGrath

Genul filmului: Actiune

Data de lansare:
In America - 2016
In Romania - 2016

Tip Ecran: normal

AKA: Kickboxer

Producator: Headmon Entertainment & Productions, Radar Pictures

Descriere film: Eric si Kurt Sloane sunt descendentii unei familii practicante de arte martiale foarte cunoscuta in orasul Venice din California. Kurt (Alain Moussi) intotdeauna s-a purtat ca un frate mai mare protejandu-l mereu pe Eric care nu are ce e necesar pentru a deveni campion.

Impotriva vointei lui Kurt, Eric (Darren Shahlavi) accepta o oferta bine platita care implica contestarea titlului de campion Muay Thai a lui Tong Po (Dave Bautista). Lupta se lasa cu consecinte dureroase pentru Eric iar Kurt este pornit pe razbunare.

El apeleaza la Master Durand (Jean Claude Van Damme) pentru a se antrena dar acesta nu crede ca Kurt are ce-i trebuie pentru a-l invinge pe Tong Po. Dupa o serie de teste, Durant descopera o forta interioara puternica in Kurt si se razgandeste.

Trailerul filmului Open Kickboxer: Vengeance - 2016 - Kickboxer: Razbunarea

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii