Header Ads Widget

10 motive pentru care Tyrion Lannister nu ar trebui sa moara

Fratele mai mic al Lannister-ilor este un pitic sarcastic care a avut cele mai bune replici si intentii in film si este unul din cele mai bune personaje din cartea lui George R.R. Martin. Performanta actoriceasca a lui Peter Dinklage a facut ca Tyrion Lannister sa fie un personaj foarte savurat si in serialul Game of Thrones / Urzeala Tronurilor produs de HBO.


Intr-un interviu din 2015, Peter Dinklage incerca sa nu divulge prea multe despre personajul lui din Game of Thrones si vorbea mai mult de noul lui film "Pixels" in care va juca. Desi ne bucuram sa-l vedem in orice film, nu ne dorim absolut deloc sa dispara din serial.









Iata si 10 motive pentru care Tyrion Lannister nu ar trebui sa dispara din Urzeala Tronurilor

1. El are cele mai bune replici

Unde e zeul țâțelor și al vinului?

2. E deștept. Strălucit chiar!

Si intr-un tinut cu oameni nechibzuiti in mare parte, este nevoie de cineva cu o înțelegere fermă asupra a ceea ce se întâmplă.



3. Ia tinut piept lui Joffrey

Atunci cand nimeni nu indraznea sa ridice privirea la tanarul rege, Tyrion Lannister a fost singurul care ia spus in fata ca greseste. Ba chiar ia dat si o palma sau doua.

4. E curajos

Mic de statura, nu lasa acest lucru sa-l retina in lupta. A fost eroul bataliei de la Blackwater, chiar daca nu a primit credit pentru asta.

5. Ii place sa bea

Cu toate lucrurile rele care se intampla in Cele Șapte Regate, Tyrion poate gasi intotdeauna timp sa se distreze si sa deschida o sticla de Arbor Gold.


6. E un tip de treaba

Soarta nu a fost prea buna cu el, dar nu-i problema. Tyrion este intotdeauna bine primit in Westeros si e gata mereu sa dea un sfat prietenesc dusmanilor familiei sale.

7. E credincios

Desi are toate motivele să-si urăsca familia odiosa - care cu siguranță nu-si ascunde ura fata de el - a fost intotdeauna in echiapa Lannisterilor. Ma rog, pana cand si-a omorat tatal, dar sa fim seriosi, batranul si-a meritat-o.


8. E un tip norocos

Tyron a reusit prin vorbele lui sa scape de la a fi omorat cel putin odata. De fapt, de foarte multe ori. Un tip inteligent cu un raspuns si un plan pentru orice eventualitate nu ajunge sa fie omorat.

9. Trebuie sa se razbune

Desi are probleme mari cu moartea tatalui sau si cu falsa lui iubita Shae, cu siguranta Littlefinger si sora lui Cersei merita ceva razbunare.
Este timpul ca jumatatea de om sa primeasca niste respect, nu credeti?.

10. Este cel mai capabil sa descurce itele intrigilor

Intr-un film ca Game of Thrones in care persoanjele mor pe capete, cu siguranta el este cel mai capabil sa descurce itele si sa supravietuiasca.

Te rugam Tyrion nu murii! Inca ai foarte multe lucruri de facut! :)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii