Header Ads Widget

The Theory of Everything (2014)

Film "The Theory of Everything" - Trailerul, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul The Theory of Everything. Actorii principali in filmul The Theory of Everything: Eddie Redmayne si Felicity Jones.

Actori: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Charlie Cox, Emily Watson, Simon McBurney, David Thewlis

Regizor: James Marsh

Scenaristi: Anthony McCarten

Genul filmului: Drama, Biografie

Data de lansare:
In America - 7 Noiembrie 2014
In Romania -

Descriere film: Viaţa şi cariera celui mai cunoscut fizician contemporan, Stephen Hawkings, realizat pe baza volumului de memorii „Travelling to Infinity: My Life with Stephen”, scris de Jane Wilde, soţia fizicianului. Stephen Hawkins a fost diagnosticat la 21 de ani cu o boală gravă, degenerativă, iar doctorii i-au spus că mai are de trăit doar doi, trei ani. Cu toate stea, el a ajuns la 72 de ani în prezent, devenind pe parcurs şef al catedrei de matematică de la Universitatea Cambridge (funcţie ocupată cândva şi de Isaac Newton) şi unul dintre cei mai apreciaţi oameni de ştiinţă ai zilelor noastre.

Cărţile sale au fost în topul celor mai vândute din lume, dar au şi iscat mari scandaluri cu liderii religioşi, fiindcă astrofizicianul a argumentat că nu există Dumnezeu.Ce parere ai despre film?


Trailerul filmului The Theory of Everything (2014)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii