Header Ads Widget

The Stag (Film 2014) - Barbati misto

Film "Bărbaţi mişto" - Trailer, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "The Stag". Actorii principali in filmul "The Stag" sunt: Amy Huberman si Brian Gleeson.

Actori: Amy Huberman, Brian Gleeson, Hugh O'Conor, Andrew Scott, Peter McDonald

Regizor: John Butler

Scenaristi: John Butler, Peter McDonald

Genul filmului: Comedie

Data de lansare:
In America - 22 Aprilie 2014
In Romania - 7 Noiembrie 2014

Tip Ecran: wide

Descriere film: Finnoàn e genul de bărbat modern, dar liniștit, căruia nu-i plac petrecerile burlacilor, dar e dispus să participe la a lui de dragul logodnicei sale. Viitoarea mireasă, Ruth, îl convinge pe Davin, cavalerul de onoare, să meargă cu mirele și prietenii lui ”măcar la munte” înaintea nunții, chiar dacă este mijlocul lunii noiembrie. Fără prea multă tragere de inimă, Finnoàn acceptă să meargă, dar continuă să facă tot posibilul pentru a-l împiedica pe fratele lui Ruth, un mascul Alfa notoriu cunoscut sub numele de „Bormașina”, să li se alăture și să le distrugă weekend-ul liniștit. Cu toate acestea, Bormașina îi găsește și îi îndrumă pe toți întro emoționantă și hilară călătorie de auto-descoperire, în sălbăticia zonelor muntoase specifice Irlandei.

Nu contează dacă ești de modă veche, un macho sau un bărbat modern, un om de familie. Dacă ești capabil să fii onest din punct de vedere emoțional, ești foarte curajos. Și asta înseamnă să fii bărbat, să înfrunți adevărul și să fii curajos. Bărbații aceștia sunt niște Bărbaţi Mişto.










Ce parere ai despre film?


Trailerul filmului The Stag (2016)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii