Header Ads Widget

Magic in the Moonlight (Film 2014) Magie în lumina lunii

Film "Magie în lumina lunii" - Trailer, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Magic in the Moonlight". Actorii principali in filmul "Magic in the Moonlight" sunt: Emma Stone si Colin Firth.



Actori: Emma Stone, Colin Firth, Marcia Gay Harden, Jacki Weaver, Erica Leerhsen, Eileen Atkins, Antonia Clarke, Natasha Andrews, Wolfgang Pissors, Simon McBurney, Ute Lemper, Catherine McCormack, Jeremy Shamos, Hamish Linklater, Jessica Forde, Paul Bandey, Lionel Abelanski

Regizor: Woody Allen

Scenaristi: Woody Allen

Genul filmului: Comedie, Dramă

Data de lansare:
In America - 25 Iulie 2014
In Romania - 14 Noiembrie 2014

Tip Ecran: normal

Descrierea filmului Magie în lumina lunii:
Magicianul chinez Wei Ling Soo se bucură de o mare popularitate pe scenele lumii, dar puţini ştiu că el este doar un personaj interpretat de arogantul Stanley Crowford (Colin Firth), un britanic scorţos cu o părere excelentă despre sine. Cu un dinte împotriva escrocilor din lumea spiritismului, Stanley acceptă o "misiune" pe Coasta de Azur, unde ajunge la reşedinţa familiei Catledge pentru a o deconspira pe clarvăzătoarea Sophie (Emma Stone). Doar că magia sudului Franţei, frumuseţea lui Sophie şi bănuiala că poate tânăra nu este o impostoare îl vor face pe Stanley să-şi schimbe punctul de vedere asupra situaţiei.

Trailerul filmului Magic in the Moonlight (2016) Magie în lumina lunii

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii