Header Ads Widget

Love by Design (Film 2014) - Dragoste si design

Film "Dragoste si design" - Trailerul, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul "Love by Design". Actorii principali in filmul "Love by Design": Giulia Nahmany si Jane Seymour.

Actori: Giulia Nahmany, Jane Seymour, David Oakes, Manuela Ciucur, Andrew Pleavin, Ela Prodan

Regizor: Michael Damian

Scenaristi: Giulia Nahmany, Alexandru Adrian Marinica, Michael Damian

Genul filmului: Romantic

Data de lansare:
In America - 24 Aprilie 2014
In Romania - 31 Octombrie 2014

Tip de ecran: normal

Descriere film: Danielle s-a născut în România, dar îşi trăieşte visul la New York, unde lucrează în magazinul Beguile, sub conducerea divei urbane Vivian, un editor de modă. Când o colegă de serviciu îi fură o idee, dar şi iubitul, Danielle nu se poate abţine să nu i se plângă lui Vivian, iar aceasta o concediază. Ajunsă pe lista neagră din lumea modei, Danielle nu mai are altă soluţie decât să se întoarcă acasă, la ferma din Transilvania.

După ce îi trece şocul iniţial, ea începe să-şi găsească consolarea alături de familie şi prieteni. După ce-l cunoaşte pe britanicul Adrian, aflat într-o călătorie de afaceri, Danielle îşi redescoperă pasiunea şi îşi aminteşte că dorinţa ei cea mai mare era să creeze o colecţie de haine. Are ea vreo şansă să ajungă la Săptămâna Modei din New York cu creaţiile ei inspirate din folclorul românesc?Ce parere ai despre film?


Trailerul filmului "Love by Design" (2014)
Niciun trailer

Jane Seymour 2014 Newport Beach Film Festival - Love by Design

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii