Header Ads Widget

Kill the Messenger (Film 2014) - Eliminaţi mesagerul!

Film "Eliminaţi mesagerul!" - Trailerul, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul "Kill the Messenger". Actorii principali in filmul "Kill the Messenger": Jeremy Renner si Michael Sheen.

Actori: Jeremy Renner, Michael Sheen, Mary Elizabeth Winstead, Rosemarie DeWitt, Paz Vega, Andy Garcia, Ray Liotta, Robert Patrick, Barry Pepper

Regizor: Michael Cuesta

Scenaristi: Nick Schou, Gary Webb, Peter Landesman

Genul filmului: Crimă, Dramă, Mister, Thriller

Data de lansare:
In America - 10 Octombrie 2014
In Romania - 17 Octombrie 2014

Tip de ecran: normal

Descriere film: Bazată pe povestea adevărată a jurnalistului Gary Webb, acţiunea se desfășoară la mijlocul anilor ’90, când Webb a descoperit că CIA a jucat un rol decisiv în importuri masive de cocaină în interiorul Statelor Unite, care a fost apoi vândută agresiv în ghettourile din toată țara pentru a strânge bani destinați finanțării armatei rebele Contras, din Nicaragua.

În ciuda unor presiuni enorme de a nu da publicității aceste informații, Webb a decis să aprofundeze povestea, și a făcut publice dovezile pe care le-a descoperit, publicând seria “Dark Alliance”. Drept urmare, jurnalistul a fost victima unei campanii extrem de violente de discreditare alimentată de CIA. Astfel, Webb a ajuns în situația în care era nevoit să-și apere nu numai integritatea personală și profesională, dar și viața sa și a familiei sale.


Ce parere ai despre film?


Trailerul filmului "Kill the Messenger" (2014)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii