Header Ads Widget

Kill the Messenger (Film 2014) - Eliminaţi mesagerul!

Film "Eliminaţi mesagerul!" - Trailerul, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul "Kill the Messenger". Actorii principali in filmul "Kill the Messenger": Jeremy Renner si Michael Sheen.



Actori: Jeremy Renner, Michael Sheen, Mary Elizabeth Winstead, Rosemarie DeWitt, Paz Vega, Andy Garcia, Ray Liotta, Robert Patrick, Barry Pepper, Oliver Platt, Jena Sims, Robert Pralgo, Ted Huckabee, Lucas Hedges, Matt Lintz, Joshua Close, Aaron Farb, Clay Edmund Kraski, Yul Vazquez, Tim Blake Nelson, Michael Kenneth Williams, Jen Harper, Manuel Rodriguez, Brett Rice, Jonathan Fritschi, Gil Bellows, Steve Coulter, Kenny Alfonso, Dan Futterman, Susan Walters, Richard Schiff, David de Vries, David Lee Garver, E. Roger Mitchell

Regizor: Michael Cuesta

Scenaristi: Nick Schou, Gary Webb, Peter Landesman

Genul filmului: Crimă, Dramă, Mister, Thriller

Data de lansare:
In America - 10 Octombrie 2014
In Romania - 17 Octombrie 2014

Tip de ecran: normal

Descriere film: Bazată pe povestea adevărată a jurnalistului Gary Webb, acţiunea se desfășoară la mijlocul anilor ’90, când Webb a descoperit că CIA a jucat un rol decisiv în importuri masive de cocaină în interiorul Statelor Unite, care a fost apoi vândută agresiv în ghettourile din toată țara pentru a strânge bani destinați finanțării armatei rebele Contras, din Nicaragua.

În ciuda unor presiuni enorme de a nu da publicității aceste informații, Webb a decis să aprofundeze povestea, și a făcut publice dovezile pe care le-a descoperit, publicând seria “Dark Alliance”. Drept urmare, jurnalistul a fost victima unei campanii extrem de violente de discreditare alimentată de CIA. Astfel, Webb a ajuns în situația în care era nevoit să-și apere nu numai integritatea personală și profesională, dar și viața sa și a familiei sale.

Trailerul filmului "Kill the Messenger" (2014)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii