Header Ads Widget

Before I Go to Sleep (Film 2014) - Înainte să adorm

Film "Înainte să adorm" - Trailerul, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul "Before I Go to Sleep". Actorii principali in filmul "Before I Go to Sleep": Nicole Kidman si Colin Firth.



Actori: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong, Anne-Marie Duff, Jing Lusi, Chris Cowlin, Adam Levy, Ben Crompton, Gabriel Strong, Flynn MacArthur, Dean-Charles Chapman, Bern Collaço, Hannah Blamires, Gary Darling-Parkes, Laraine Dix, Llewella Gideon, Kevin Hudson, Rosie MacPherson, Steve Munroe, Nick Turner

Regizor: Rowan Joffe

Scenaristi: S.J. Watson, Rowan Joffe

Genul filmului: Mister, Thriller

Data de lansare:
In America - 31 Octombrie 2014
In Romania - 10 Octombrie 2014

Tip de ecran: wide

Descriere film: Ne definim prin amintirile noastre. Dar dacă ne-am trezi brusc fără ele? Dacă am uita dintr-odată cum ne cheamă, cine suntem, de unde venim, pe cine iubim. Christine are 47 de ani şi e scriitoare. Se trezeşte în fiecare dimineaţă neştiind unde se află. O formă rară de amnezie o împiedică să reţină informaţii mai mult de 24 de ore. Crede că are cu 20 de ani puţin, că este singură şi că are întreaga viaţă înainte. Dar descoperă că locuieşte cu soţul ei, Ben şi că majoritatea deciziilor importante din viaţa sa au fost deja luate. Doctorul ei o sfătuieşte să ţină un jurnal care o ajută să-şi recompună amintirile de la o zi la alta. Dar într-o zi deschide jurnalul şi citeşte: "Să nu ai niciodată încredere în Ben".

Trailerul filmului "Before I Go to Sleep" (2014)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii