Header Ads Widget

If I Stay (2014) - Dacă aş rămâne

Film "Dacă aş rămâne" 2014 - Trailer, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul If I Stay. Actorii principali in filmul If I Stay sunt: Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Jamie Blackley.

Pe scurt despre filmul dramă Dacă aş rămâne: Viața se schimbă într-o clipă pentru tânăra Mia Hall, după ce un accident de mașină o pune în comă. În timpul unei experiențe în afara corpului, ea trebuie să decidă dacă să se trezească și să trăiască o viață mult diferită decât cea pe care și-a imaginat-o. Alegerea este a ei dacă poate continua.



Actori: Chloe Grace Moretz, Mireille Enos, Jamie Blackley, Joshua Leonard, Liana Liberato, Aisha Hinds, Stacy Keach

Regizor: R.J. Cutler

Genul filmului: Drama

Data de lansare:
In America - 22 August 2014
In Romania - 12 Septembrie 2014

Descriere film: Mia e o adolescentă de 17 ani, muziciană talentată, care devine victima unei experienţe de decorporalizare în urma unui accident de maşină în care părinţii ei mor, iar ea şi fratele ei sunt grav rănitţi. În timp ce zace în stare de comă, sufletul Miei părăseşte corpul şi rememorează evenimente importante din viaţa ei, alături de familie şi iubitul ei Adam, de dragul căruia ar fi trebuit să aleagă între cariera de muziciană şi dragoste. Aflată la hotarul dintre viaţă şi moarte, Mia este forţată să facă alegeri dificile şi dramatice de care depinde supravieţuirea ei.

Trailerul filmului If I Stay (2014)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii