Header Ads Widget

Trailer The Hobbit: The Desolation of Smaug

Filmul '' The Hobbit: The Desolation of Smaug'' va avea premiera pe data de 13 decembrie 2013, noi  avand sansa sa-l avem in cinematografe in aceeasi zi.
In film ii puteti revedea pe Cate Blanchett si Orlando Bloom, 2 dintre protagonistii celebrului film: Lord of the rings.


Urmariti mai jos trailerul filmului The Hobbit 2: The Desolation of Smaug


Regizor: Peter Jackson
Actori: Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Evangeline Lilly, Luke Evans
Descriere (cinemarx.ro)
După ce au trecut teferi de Munții Cețoși, grupul format din Gandalf Cel Sur, hobbitul Bilbo Baggins și cei 13 gnomi se întreaptă spre Erebor. De aici călătoria lor devine una mult mai periculoasă. Gandalf îi părăseste pe moment pe cei 14 pentru a se duce în Dol Guldur, să se convingă dacă necromantul este real sau nu. Dragonul Smaug s-a trezit la viaţă şi este mai în forţă ca niciodată. Dacă până acum pielea lui era mai ceva ca oţelul, după 60 de ani de hibernare sub bogăţiile din Erebor, dragonul a devenit şi mai greu de străpuns, datorită diamantelor şi tuturor pietrelor preţioase care i-au intrat prin piele. Azog şi orcii săi supusi sunt furioşi şi mai determinaţi ca niciodată să le vină de cap lui Thorin şi companiei sale şi pornesc din nou pe urmele lor, iar în peisaj apar Bard the Bowman şi Legolas, doi străini care pe moment vor complica misunea foarte tare. Vor reuşi ei să recupereze Erebor-ul din ghearele fioroasei bestii scuipătoare de flăcări?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii