Header Ads Widget

Hobbitul 2: Dezolarea lui Smaug (Trailer Film 2013) The Hobbit 2: The Desolation of Smaug

Trailer oficial la filmul de acțiune sf "Hobbitul 2: Dezolarea lui Smaug" 2013 cu actorii Ian McKellen, Martin Freeman și Evangeline Lilly. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Hobbit: The Desolation of Smaug".

Despre filmul Hobbitul: Dezolarea lui Smaug: The Hobbit: The Desolation of Smaug este un film de aventură epic de înaltă fantezie din 2013, regizat de Peter Jackson și produs de WingNut Films în colaborare cu New Line Cinema, Warner Bros. Pictures și Metro-Goldwyn-Mayer. Warner Bros. Pictures a servit, de asemenea, ca distribuitor al acestei a doua ediții din seria de filme din trei părți bazată pe romanul Hobbitul de J. R. R. Tolkien. Filmul a fost precedat de An Unexpected Journey (2012) și urmat de The Battle of the Five Armies (2014); împreună funcționează ca un prequel al trilogiei de filme Stăpânul inelelor a lui Peter Jackson.

Filmul îl urmărește pe personajul titular, Bilbo Baggins, în timp ce îl însoțește pe Thorin Oakenshield și pe colegii săi pitici într-o încercare de a revendica Muntele Singuratic de la dragonul Smaug. Filmul prezintă, de asemenea, urmărirea răzbunătoare a lui Azog the Defiler și Bolg, în timp ce Gandalf the Grey investighează un rău în creștere în ruinele Dol Guldur. Distribuția ansamblului îi include pe Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Ken Stott, James Nesbitt și Orlando Bloom.

Sinopsis: „Hobbitul: Dezolarea lui Smaug” continuă aventurile personajului din titlu, Bilbo Baggins (Martin Freeman), în timp ce călătorește cu vrăjitorul Gandalf (Ian McKellen) și treisprezece pitici, conduși de Thorin Oakenshield (Richard Armitage) într-o căutare epică pentru a revendica Regatul Pitic pierdut din Erebor.



Distribuție Actori: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Ken Stott, Graham McTavish, William Kircher, James Nesbitt, Stephen Hunter, Dean O'Gorman, Aidan Turner, John Callen, Peter Hambleton, Jed Brophy, Mark Hadlow, Adam Brown, Orlando Bloom, Evangeline Lilly, Lee Pace, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch (voce), Mikael Persbrandt, Sylvester McCoy, Luke Evans, Stephen Fry, Ryan Gage

Regizor: Peter Jackson

Scenarist: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson, Guillermo del Toro

Genul filmului: Aventuri, Fantastic

Data de lansare: 2 Decembrie 2013

Premiera în România: 13 Decembrie 2013

Cunoscut și ca: The Hobbit Part 2, There and Back Again Part 2

Descriere film The Hobbit: The Desolation of Smaug: După ce au trecut teferi de Munții Cețoși, grupul format din Gandalf Cel Sur, hobbitul Bilbo Baggins și cei 13 gnomi se întreaptă spre Erebor. De aici călătoria lor devine una mult mai periculoasă. Gandalf îi părăseste pe moment pe cei 14 pentru a se duce în Dol Guldur, să se convingă dacă necromantul este real sau nu. Dragonul Smaug s-a trezit la viaţă şi este mai în forţă ca niciodată. Dacă până acum pielea lui era mai ceva ca oţelul, după 60 de ani de hibernare sub bogăţiile din Erebor, dragonul a devenit şi mai greu de străpuns, datorită diamantelor şi tuturor pietrelor preţioase care i-au intrat prin piele. Azog şi orcii săi supusi sunt furioşi şi mai determinaţi ca niciodată să le vină de cap lui Thorin şi companiei sale şi pornesc din nou pe urmele lor, iar în peisaj apar Bard the Bowman şi Legolas, doi străini care pe moment vor complica misunea foarte tare. Vor reuşi ei să recupereze Erebor-ul din ghearele fioroasei bestii scuipătoare de flăcări?

Trailer la filmul "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug" - 2013 - The Hobbit: The Desolation of Smaug

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii