Header Ads Widget

2 Guns (Film acțiune 2013) 2 Pistoale

Trailerul, descrierea si actorii care joaca in filmul 2 Guns. Filmul 2 Guns / 2 Pistoale are in rolurile principale actorii: Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Bill Paxton

Actori: Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Bill Paxton, Fred Ward, James Marsden, Edward James Olmos
Regizor: Baltasar Kormákur
Genul filmului: Actiune, Aventura
Data de lansare:
In America - 2 August 2013
In Romania - 13 Septembrie 2013

Descriere film 2 Guns / 2 Pistoale: Doi agenți operativi de la birouri concurente sunt forțați să lucreze împreună. Dar e o mare problemă în alianța lor unică: niciunul nu știe că celălalt este un agent federal sub acoperire.

În ultimele 12 luni, agentul DEA Bobby Trench și ofițerul fortelor navale americane de informații Marcus Stigman au lucrat sub acoperire ca membri ai unui sindicat de narcotice, fiecare dintre ei având încredere în partenerul său la fel de mult ca și în criminalii pe care au fost însărcinati să-i aresteze.

Atunci când încercarea lor de a se infiltra într-un cartel de droguri mexican și de a recupera milioane de dolari, o ia razna, Trench și Stigman sunt brusc dezavuați de către superiorii lor. Acum că toată lumea vrea ca ei sa ajunga în închisoare sau în pământ, singura lor soluție este să se bazeze unul pe celălălt. Din nefericire pentru urmăritorii lor, din cauză că băieții buni au petrecut ani de zile pretinzand a fi răi, au învășat și câteva trucuri de-a lungul timpului.



Trailerul filmului 2 Guns (2013) 2 Pistoale

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii