Header Ads Widget

The Croods (2013)

Trailerul, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul The Croods. Vedeti aici detalii despre noul film de animatie The Croods.

Pe scurt despre filmnul de animație The Croods: După ce peștera lor este distrusă, o familie de oameni ai cavernelor trebuie să treacă printr-o lume fantastică și necunoscută cu ajutorul unui băiat inventiv.


Actori:
Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman, Chris Sanders

Regizor:
Chris Sanders, Kirk De Micco

Genul filmului:
Familie, Comedie, Aventura, Animatie

Data de lansare:
In America - 22 Martie 2013
In Romania - 22 Martie 2013

Descriere film: Toti oamenii îmbatrânesc, dar nu toti se maturizeaza. Mavis Gary e o autoare de romane „The Croods” va fi o comedie animată, de acțiune, plasată cândva la începutul lumii, într-o eră abia decoperită, numită Croodacius. În acele vremuri Mama Natură încă experimenta cu flora și fauna, iar toate creaturile și plantele pe care le știm acum nu existau încă. Grug, personajul lui Nicolas Cage e un familist, căsătorit cu Ugga (Catherine Kenner) și tatăl lui Eep (Emma Stone). Se întâmplă ceva și Grug trebuie să găsească o nouă locuință pentru el și familia sa. Pe drum dau peste Guy, un nomad, care are cu totul alte concept de viață. Grug și Guy nu pot să fie de accord asupra a mai nimic, însă ceva tot ajung să aibă în comun, fiindcă Eep se îndrăgostește de nomadul cel nonconformist.

Trailerul filmului The Croods (2013)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii