Header Ads Widget

G.I. Joe: Retaliation (Film acțiune 2013) G.I. Joe: Represalii

Va prezentam trailerul, descrierea și data de lansare a filmului G.I. Joe: Retaliation. În românește: G.I. Joe: Represalii.

Filmul îl are în rol pricipal pe actorul Bruce Willis, dar pe lângă el joaca și actori consacrați precum Channing Tatum și fostul luptator Dwayne Johnson.
Regia filmului este semnata Jon Chu.

Pe scurt despre filmul G.I. Joe: Represalii / G.I. Joe 2: Retaliation:
Soldații G.I. Joe nu se luptă doar cu Cobra, inamicul lor de moarte, ei sunt forțați să se confrunte cu amenințări din interiorul guvernului care le pun în pericol însăși existența.



Distributie film:
Bruce Willis, Channing Tatum, Dwayne Johnson, Adrianne Palicki, Ray Stevenson, Walton Goggins, Ray Park, Jonathan Pryce, Lee Byung-hun, Elodie Yung, D.J. Cotrona, Luke Bracey, Arnold Vosloo, RZA

Regizor: Jon Chu

Genul filmului este: Thriller / SF / Aventura / Actiune

Data de lansare: Filmul va fi lansat pe 28 Martie 2013 in America si pe 29 Martie 2013 in Romania.

Descrierea filmului G.I. Joe: Represalii / G.I. Joe: Retaliation
Căpitanul Duke Hauser și echipa G.I. Joe sunt atacați în timpul nopții la baza operativă de către trupele de asalt ale armatei S.U.A. Acestea iau prin surprindere soldatii G.I. Joe care credeau că asistă la un antrenament nocturn și reușesc să-i elimine aproape pe toți. Singurii rămași în viață, căpitanul Duke Hauser,Roadblock și Lady Jayne hotărăsc să ceară ajutorul experimentatului veteran Joe, pentru a face față noului inamic al omenirii, cel care a dat ordinul pentru ca gruparea G.I.Joe să fie distrusă, nimeni altul decât președintele Statelor Unite ale Americii.

Fierfly și Zartan, pun la cale un plan de cucerire și control al lumii cu ajutorul organizației Cobra. Cei care se vor opune vor fi distruși fără milă de arsenalul nuclear pe care aceștia îl dețin în dotare.

Misiunea ultimilor agenti G.I.Joe rămași în viață va fi una aproape imposibilă, deoarece au fost declarați inamici ai statului și sunt vânați pentru a fi eliminați, însă dorința lor de răzbunare, curajul, tehnologia avansată pe care o dețin și abilitățile fizice ieșite din comun sunt atuurile prin care doresc să își doboare adversarii și să expuna adevărul întregii lumi.

Trailer G.I. Joe: Retaliation (2013) G.I. Joe: Represalii

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii