Header Ads Widget

Johnny Depp “incalzeste” echipa de filmare de la “Pirates of the Caribbean 4″

Potrivit Celebrity Mania, triplul nominalizat la premiul Oscar, Johnny Depp (47 ani) si-a dovedit o data in plus generozitatea fata de colegii de pe platourile de la “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” si fata de toti componentii echipei de filmare, cheltuind suma de 40.000 de lire sterline pentru a achizitiona 500 de jachete imblanite a cate 80 de lire sterline bucata pentru a-i proteja pe cei cu care lucreaza de conditiile atmosferice vitrege din Marea Britanie.

Gestul caritabil al interpretului piratului Jack Sparrow a ajuns la urechile presei prin intermediul unui membru al echipei de filmare, care a afirmat urmatoarele pentru jurnalistii cotidianului britanic The Sun: “Johnny a platit din propriul buzunar pentru ca 500 de persoane sa imbrace o haina frumoasa, calduroasa si rezistenta la umezeala. Este un imbold moral si un alt exemplu de marinimie, care ne arata motivul datorita caruia Johnny Depp este unul dintre cei mai agreabili si iubiti actori de la Hollywood”.

Filmarile la cea de-a patra parte a francizei cu pirati se desfasoara in prezent la studiourile Pinewood din Buckinghamshire, iar valul de frig care a lovit recent Anglia i-a dat celebrului actor ideea de a rasplati eforturile si sacrificiile colegilor lui cu haine calduroase din colectiile de toamna – iarna. Nu este pentru prima data cand Johnny Depp este laudat pentru generozitatea pe care a demonstrat-o in Marea Britanie, in prima saptamana a lunii octombrie a anului 2010 actorul vizitand scoala primara Meridian din sudul Londrei imbracat in costumul personajului Jack Sparrow.

sursa: Cinemarx

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii