Header Ads Widget

Red: Greu de pensionat (Film acțiune 2010)

Film de acțiune și comedie online "Red: Greu de pensionat" 2010 cu actorii Bruce Willis, John Malkovich și Morgan Freeman. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Red: Greu de pensionat".




Descrierea filmului Red: Greu de pensionat:
Frank Moses, Joe Matheson, Marvin Boggs si Victoria au fost agenti CIA de top pana in momentul in care s-au retras din activitate, insa secretele pe care le cunosc din interiorul organizatiei ii transforma in tinte vii pentru un asasin high-tech. Intrucat existenta sa linistita si idilica este amenintata, iar femeia pe care o iubeste pe nume Sarah este in pericol din cauza dezvaluirii identitatii lui, Frank Moses apeleaza la ajutorul membrilor fostei sale echipe intr-un efort disperat de a supravietui. Cei patru fosti agenti secreti trebuie sa isi foloseasca inteligenta, experienta si abilitatile de luptatori si sa colaboreze cat mai eficient daca vor sa ramana cu un pas inaintea urmaritorilor si sa isi salveze vietile. Misiunea aparent imposibila de a patrunde in cartierul general al CIA este dusa la capat cu succes de catre Joe, Frank, Victoria si Marvin, care reusesc sa dejoace una dintre cele mai mari conspiratii din istoria guvernamentala.

Actori: Bruce Willis, John Malkovich, Morgan Freeman, Helen Mirren, Mary-Louise Parker, Richard Dreyfuss, Karl Urban, Heidi von Palleske, Jefferson Brown, Chris Owens, Rebecca Pidgeon, Jaqueline Fleming, Alec Rayme, Lawrence Turner, Emily Kuroda, Joe Chrest, Justine Wachsberger, Tara Yelland, Ernest Borgnine, Audrey Wasilewski, James Remar, Dmitry Chepovetsky, Brian Cox, Jason Weinberg, Tony De Santis, Greg Bryk, Neil Whitely, Robert Morse, Joshua Peace, Michelle Nolden, Jake Goodman, Laura de Carteret, Jonathan Walker, Julian McMahon, Thomas Mitchell, Bernadette Couture, George Kash
Regizor: Robert Schwentke
Genul filmului: Acţiune, Comedie
Data de lansare: 15 Octombrie 2010

Premii:

Trailerul filmului de ac'iune Red: Greu de pensionat (2010)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii