Header Ads Widget

Little Fockers (Film comedie 2010) O familie de coșmar

Film de comedie online "O familie de coșmar" 2010 cu actorii Robert De Niro, Ben Stiller și Teri Polo. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Little Fockers".


Pe scurt despre filmul O familie de coșmar: Șeful familiei Jack Byrnes vrea să numească un succesor. Ginerele său, asistentul masculin Greg Focker, are ce trebuie?



Descrierea filmului de comedie Little Fockers:  Desi au trecut cativa ani de cand asistentul medical Greg Focker s-a casatorit cu Pamela Martha Byrnes, fiica unui agent CIA pensionat, iar cuplul a intampinat cu bucurie in urma cu 5 ani venirea pe lume a gemenilor Samantha si Henry, inca exista neincredere si tensiune in relatiile dintre ginere si socru. Atunci cand intransigentul si rigidul Jack Byrnes si sotia sa Dina sosesc in casa tinerilor pentru a petrece Ziua Recunostintei alaturi de copii si nepoti, Greg Focker isi da seama ca socrul lui de cosmar nu a renuntat la actele de spionaj familial si la misiunile secrete menite sa il puna pe el intr-o lumina nefavorabila in ochii Pamelei. Jack Byrnes inca nu s-a consolat cu ideea ca Pam nu a devenit sotia favoritului lui Kevin Rawley, care este la fel de indragostit de ea ca si pe vremea cand ii era logodnic si care cauzeaza la randul lui cateva frictiuni in mariajul lui Greg cu Pamela. Lipsa de bani il determina pe Greg sa-si gaseasca o slujba la o companie de medicamente, ceea ce declanseaza din nou suspiciunile lui Jack si este pe punctul sa rupa cercul increderii in care ginerele a intrat cu dificultate. Numai ca, pentru a deveni urmatorul patriarh al familiei, Greg Focker trebuie sa treaca testul la care il supune socrul sau .

Vezi detalii și despre filmul Un socru de cosmar (Film 2000) Meet The Parents

Actori: Robert De Niro, Ben Stiller, Teri Polo, Jessica Alba, Owen Wilson, Dustin Hoffman, Harvey Keitel, Barbra Streisand, Blythe Danner, Laura Dern, Kevin Hart, Daisy Tahan, Colin Baiocchi, Tom McCarthy, Yul Vazquez, Jack Axelrod, Clent Bowers, Olga Fonda, Laksh Singh, Trula M. Marcus, Jake Keiffer, Rob Huebel, John DiMaggio, Jordan Peele, Kelli Kirkland, Deepak Chopra, Robbie Tucker, Nick Kroll, Sergio Calderón, Aaron Zachary Philips, David Pressman, Hugh Dane, Amy Stiller, Richard Cotovsky, Trinity Warren, Samuel Schultz, Cade Rogers, Ava Rose Williams

Regizor: Paul Weitz

Genul filmului: Comedie

Data de lansare:  22 Decembrie 2010

Premii:

Trailerul filmului Little Fockers (2010) O familie de coșmar

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

ana a spus…
interesanta actiune...eu nu as rezista nici doua zile intr-o astfel de situatie...cu siguranta trebuie sa vad filmul
Anonim a spus…
acum l-am vz la cinema la mall...prea bun filmul..nota 10...am ras cu lacrimi