Header Ads Widget

Trailer film The Twilight Saga: Eclipse (2010) Saga Amurg: Eclipsa

The Twilight Saga: Eclipse (2010) Saga Amurg: Eclipsa
Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke, Ashley Greene

Pe scurt despre filmul Saga Amurg: Eclipsa: În timp ce o serie de crime misterioase stăpânesc Seattle, Bella, a cărei absolvire a liceului se apropie cu pași repezi, este forțată să aleagă între dragostea ei pentru vampirul Edward și prietenia ei cu vârcolacul Jacob.Descriere film:
Bella se afla in fata unei decizii foarte grele : il iubeste enorm pe vampirul Edward,insa nu poate renunta la dragostea ei pentru varcolacul Jacob. Desi relatia ei cu cel din urma nu mai este atat de stransa, ea face tot posibilul pentru a redeveni prietenii buni care erau odata.  Cum Bella este ca un magnet ce atrage pericolul, isi da seama ca este urmarita in continuare de Victoria, care si-a propus sa o ucida cat mai curand. Dar cum ea este una singura si nu poate face fata membrilor familiei Cullen, planul ei este sa isi creeze o armata de vampiri nou-nascuti : puternici si aproape imposibil de stapanit. Deoarece Alice isi da seama de ce se intampla, isi anunta familia sa fie gata pentru lupta in orice moment. Vampirii se vad in situatia de a se alia cu inamicii lor, varcolaci. Insa asta nu este atat de rau precum pare si toti pornesc pe campul de lupta, gata sa isi dea viata pentru a o apara pe Bella si,bineinteles, intregul oras. Dar vor fi oare destul de puternici pentru a opri o intreaga armata de nou-nascuti?!

Actori:
Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke, Ashley Greene, Anna Kendrick, Michael Welch, Christian Serratos, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Xavier Samuel, Dakota Fanning

Regizor:
David Slade

Genul filmului:
Fantastic, Horror, Romantic, Thriller, Dragoste

Data lansare: 30 Iunie 2010

Premii:

Trailerul filmului The Twilight Saga: Eclipse (2010)

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

Cine poate sa imi spuna daca este mai buna aceasta parte decat prima?
Saloane tatuaje a spus…
Foarte tare filmul, abia astept sa il vad...
andreea90 a spus…
sooper filmu si pt cei interesati eu lam vazut pe filme-onlineee.do.am
Admin a spus…
ca sa intelegi cu adevarat mesajul regizorului trebuie sa vezi filmul de cel putin 2 ori