Header Ads Widget

Pirates of the Caribbean 2: Dead Man's Chest (Film aventuri 2006) Piraţii din Caraibe 2: Cufărul Omului Mort

Film de aventuri cu pirați online "Piraţii din Caraibe 2: Cufărul Omului Mort" 2006 cu actorii Johnny Depp, Orlando Bloom și Keira Knightley. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Pirates of the Caribbean 2: Dead Man's Chest".


Despre filmul Piraţii din Caraibe 2: Cufărul Omului Mort
Piraţii din Caraibe: Cufărul Omului Mort este un film de aventuri și fantezie american din 2006. Este a doua ediție a seriei de filme Pirații din Caraibe și continuarea filmului din 2003 Pirații din Caraibe: Blestemul Perlei Negre. A fost regizat de Gore Verbinski, scris de Ted Elliott și Terry Rossio și produs de Jerry Bruckheimer. În film, nunta lui Will Turner (Orlando Bloom) și Elizabeth Swann (Keira Knightley) este întreruptă de Lord Cutler Beckett (Tom Hollander), care dorește ca Turner să obțină busola căpitanului Jack Sparrow (Johnny Depp) în încercarea de a găsi Cufărul Omului Mort. Sparrow descoperă că datoria lui față de Davy Jones (Bill Nighy) este la scadență.



Descrierea filmului Piraţii din Caraibe 2: Cufărul Omului Mort:
Capitanul Jack Sparrow este din nou incurcat intr-o poveste plina de supranatural. El afla ca este indatorat legendarului Davey Jones, capitanul Olandezului Zburator. Nici o secunda neputand fi pierduta, Jack trebuie sa gaseasca o modalitate de a-si plati datoria, pentru ca destinul sa nu-i fie pecetluit intr-o eternitate ca slujnic in viata de apoi. Si pentru a pune capac la toate, el da peste cap planurile de nunta ale indragostitilor Will Turner si Elizabeth Swann, ce sunt aruncati alaturi de capitan intr-o serie de intamplari mai putin fericite.

Actori:
Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport, Bill Nighy, Jonathan Pryce, Stellan Skarsgård, Geoffrey Rush, Lee Arenberg, Mackenzie Crook, Kevin McNally, David Bailie, Tom Hollander, Naomie Harris, Martin Klebba, David Schofield, Alex Norton, Lauren Maher, Moray Treadwell, San Shella, Jim Cody Williams, Michael Miranda, Luke de Woolfson, Derrick O'Connor, Israel Oyelumade, Gerry O'Brien, Dermot Keaney, Clive Ashborn, Robbie Gee, Neil Panlasigui, Max Baker, Steve Speirs, Vanessa Branch

Regizor:
Gore Verbinski

Genul filmului:
Actiune, Aventuri, Comedie

Data lansare (SUA): 07 Iulie 2006
Data lansare (Romania): 25 August 2006

Premii: Filmul Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest a fost premiat la Oscar, nominalizat la Golden Globes.

Trailerul filmului Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) Piraţii din Caraibe 2: Cufărul Omului Mort


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii