Header Ads Widget

Trailer film Ils se marièrent et eurent beaucoup d'enfants (2004) cu Yvan Attal si Charlotte Gainsbourg


Fericiti pana la adanci batraneti - And They Lived Happily Ever After (2004)

Descriere film:
Mai este oare iubirea compatibila cu viata de cuplu? Cum sta treaba cu fidelitatea si cu libertatea? Iata cateva dintre intrebarile asupra carora regizorul Yvan Attal arunca o privire amuzanta si inteligenta, filtrata prin ochii a trei parizieni, abia trecuti de 40 de ani, care descopera nefericiti ca vietile lor amoroase nu sunt tocmai ceea ce sperasera sa devina. Vincent (jucat de Attal insusi) este casatorit cu Gabrielle (Charlotte Gainsbourg, sotia lui Attal in realitate), au un copil impreuna (jucat chiar de catre pustiul regizorului si al actritei) si un mariaj care pare functional. Vincent mai are insa ceva: o aventura cu o femeie de care pare indragostit, desi acesta insista sa ii spuna cat de mult isi iubeste sotia. Prietenii cei mai buni ai acestuia sunt Fred, burlacul grupului, care se bucura de o lista nesfarsita de femei pe care le-a avut in pat, si Georges, de asemenea insurat, si cam la capatul puterilor in relatia cu nevasta, desi incapabil sa o rupa o data pentru totdeauna.

“Fericiti pana la adanci batraneti” este un film despre lucrurile idioate pe care le facem din motive pe care nici noi nu le intelegem si despre felul in care comicul si drama se pot dizolva una in cealalta in viata oricaruia dintre noi.

Actori:
Yvan Attal, Charlotte Gainsbourg, Alain Chabat, Johnny Depp, Anouk Aimée, Kitu Gidwani

Regizor:
Yvan Attal

Genul filmului:
Comedie, Drama

Data lansare (SUA): 08 Aprilie 2005

Mai jos vedeți o scenă din filmul Ils se marièrent et eurent beaucoup d'enfants, dau mai exact scena în care L'inconnu (Johnny Depp) o întâlnețte pe Gabrielle (Charlotte Gainsbourg).


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James BondSeriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii