Header Ads Widget

Trailer film Cry-Baby - Lacrimi de fata (1990) cu Johnny Depp si Amy Locane

Lacrimi de fată (Film de comedie romantică și muzical 1990) Cry-Baby
Johnny Depp, Amy Locane, Traci Lords, Willem Dafoe, Susan Tyrrell

Pe scurt despre filmul Lacrimi de fată: În anii 1950, Baltimore, un băiat rău cu o inimă de aur câștigă dragostea unei fete bune, al cărei iubit vrea să se răzbune.Descrierea filmului Lacrimi de fată:
Este anul 1954, iar Eisenhower este presedintele. Rock n' Roll-ul este rege. Iar "Cry-Baby" Walker este cel mai rau dintre raii din liceul lui. Cry baby este baiatul rau, irezistibil, a carui uluitoare capacitate de a varsa o unica lacrima le scoate din minti pe toate fetele si in special pe Allison Vernon-Williams, o tipa cuminte, frumoasa si bogata, care se simte incontrolabil atrasa de acest delincvent juvenil de vis, ca si de lumea lui interzisa, plina de muzica rock, masini rapide si femei si mai rapide.

Actori:
Johnny Depp, Amy Locane, Traci Lords, Willem Dafoe, Susan Tyrrell, Polly Bergen, Iggy Pop, Ricki Lake, Kim McGuire, Darren E. Burrows, Stephen Mailer, Kim Webb, Troy Donahue, Mink Stole, Joe Dallesandro, Joey Heatherton, David Nelson, Patricia Hearst, Scout Raskin, Drew Ebersole, Robert Walsh, Jenni Blong

Regizor:
John Waters

Genul filmului:
Comedie, Muzical, Romantic, Dragoste

Data lansare (SUA): 06 Aprilie 1990

Trailerul filmului Cry-Baby (1990)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii