Header Ads Widget

Trailer film Blow - Visul alb (2001) cu Johnny Depp si Penelope Cruz

Film biografic dramă online "Visul alb" 2001 cu actorii Johnny Depp, Penelope Cruz și James King. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Blow".


Blow - visul alb - poster film cu Johnny Depp si Penelope Cruz


Descriere film:
Povestea adevarata a lui George Jung, un om care a vrut cu orice pret sa se imbogateasca. A inceput prin a vinde marijuana amestecata cu oregano impreuna cu prietenul sau Tuna. Dupa o perioada de incarcerare, ce a fost pentru el o amplificare a experientei in crima, George devine omul de legatura intre industria drogurilor din Columbia (condusa de infamul Escobar) si consumatorii americani, fiind cel care aduce cocaina in Statele Unite. Evident, viata sa se va indrepta spre tragedie.

Actori:
Johnny Depp, Penélope Cruz, James King, Ray Liotta, Franka Potente, Rachel Griffiths, Cliff Curtis, Skip O'Brien, Paul Reubens, Jordi Mollà, Miguel Sandoval, Ethan Suplee, Kevin Gage, Max Perlich, Jesse James, Dan Ferro, Michael Tucci, Monet Mazur, Lola Glaudini, Jennifer Gimenez, Emma Roberts, Charles Noland

Regizor:
Ted Demme

Genul filmului:
Drama

Data lansare (SUA): 29 Martie 2001

Este filmul Visul alb - Blow pe Netflix?

Da, filmul american "Visul alb - Blow" realizat în 2001 este pe Netflix și poate fi văzut AICI.Trailerul filmului Blow (2001)


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii