Header Ads Widget

Thelma și Louise (Film aventuri 1991) Thelma and Louise cu Susan Sarandon si Geena Davis

Film de aventuri "Thelma și Louise" 1991 cu actorii Susan Sarandon, Geena Davis și Brad Pitt. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Thelma and Louise".




Descrierea filmului Thelma și Louise:
Louise este o chelnerita intr-un restaurant fast-food. Ea are probleme cu prietenul ei Jimmy, care este muzician si e mai tot timpul pe drumuri. Thelma este maritata cu Darryl, caruia ii place sa aiba o sotie linistita, care sa stea in bucatarie in timp ce el se uita la un meci de fotbal la televizor. Intr-o zi se decid amandoua sa evadeze din viata lor normala, luand masina si pornind la drum. Dar calatoria lor de placere devine foarte serioasa cand Louise omoara un barbat care vroia sa o violeze pe Thelma. Se decid astfel sa fuga in Mexic in timp ce politia le cauta peste tot.

Actori:
Susan Sarandon, Geena Davis, Harvey Keitel, Michael Madsen, Christopher McDonald, Stephen Tobolowsky, Brad Pitt, Timothy Carhart, Lucinda Jenney, Jason Beghe, Sonny Carl Davis, Shelly Desai, Ken Swofford, Carol Mansell, Stephen Polk, Rob Roy Fitzgerald, Jack Lindine, Michael Doman, Kristel L. Rose, Noel L. Walcott III

Regizor:
Ridley Scott

Genul filmului:
Thriller, Drama, Crime, Aventuri

Data lansare (SUA): 24 Mai 1991

Premii: Premiat la Oscar si la Globul de Aur.

Trailer la filmul "Thelma și Louise" 1991 Thelma and Louise


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii