Header Ads Widget

The Mexican (Film 2001) Mexicanul cu Brad Pitt si Julia Roberts

Film de aventuri online "Mexicanul" 2001 cu actorii Brad Pitt, Julia Roberts și James Gandolfini. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Mexican".




Descrierea filmului Mexicanul / The Mexican:
In The Mexican", Brad Pitt interpreteaza rolul Jerry Welbach, un bandit caruia ii fusesera date 2 ultimatumuri, primul dintre acestea este din partea serifului sau mafiot si anume de a calatori in Mexic de a duce un pistol antic de valoare inestimabila, cunoscut sub denumirea de "The Mexican" sau sa sufere consecintele. Al doilea ultimatum este primit de la prietena lui, Samantha (Julia Roberts) care ii cere sa incheie asociatia cu mafia. Jerry considera ce a fi in viata si a avea necazuri cu Samantha este mai bine decat alternativa "permanente", asa ca se indreapta la sud de granita.

Gasirea pistolului se dovedeste a fi usoara. Intoarcerea acasa este insa o alta problema. Pistolul are un trecut legendar - o legenda pe care Jerry are are toate motivele sa o creada... mai ales cand Samantha este luata ostatica de catre un barbat pentru a asigura returnarea pistolului.

Actori:
Brad Pitt, Julia Roberts, James Gandolfini, J.K. Simmons, Bob Balaban, Sherman Augustus, Michael Cerveris, Gene Hackman, Richard Coca, David Krumholtz, Castulo Guerra, Salvador Sánchez, Ernesto Gómez Cruz, Dale Raoul, Jeremy Roberts, Pedro Armendáriz Jr., Steve Rossi, Clint Curtis, Lawrence Bender, Ariane Pellicer, Carlos Lacamara, Daniel Zacapa, Luis Artagnan, Fermín Martínez

Regizor:
Gore Verbinski

Genul filmului:
Aventuri, Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste

Data lansare (SUA): 02 Martie 2001

Premii:

Trailerul filmului The Mexican (2001) Mexicanul

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii