Header Ads Widget

Once Upon a Time in Mexico - Desperado 2 (Film acțiune 2003) A fost odată în Mexic - Desperado 2

Film de acțiune și thriller online "A fost odată în Mexic - Desperado 2" 2003 cu actorii Antonio Banderas, Salma Hayek și Johnny Depp. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Once Upon a Time in Mexico".
Descrierea filmului A fost odată în Mexic - Desperado 2:
Povestea eroului cu chitara, El Mariachi, continua cu o noua aventura in „Once Upon A Time in Mexico”. O aventura pe fundalul unei revolutii, in vremuri de razbunare si lacomie atroce.
Ranit, haituit si inspaimantat de o tragedie, El Mariachi s-a retras in liniste, departe de lume. E fortat sa iasa din ascunzatoare atunci cand Sands (Johnny Depp), un agent CIA corupt, il recruteaza pentru a dejuca un complot ce vizeaza presedintele Mexicului. De aceasta data „raii” sunt cei din Cartelul lui Barillo (Willem Dafoe).

Pe langa angajament, El Mariachi are propriile motive sa se intoarca, ce tin de razbunare.
El Mariachi revine, alaturi de doi prieteni, Lorenzo (Enrique Iglesias) si Fideo (Marco Leonardi). Iar legenda lui atinge noi culmi de pasiune si aventura palpitanta.

Actori:
Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp, Mickey Rourke, Enrique Iglesias, Willem Dafoe, Danny Trejo, Eva Mendes, Marco Leonardi, Cheech Marin, Rubén Blades, Gerardo Vigil, Pedro Armendáriz Jr., Julio Oscar Mechoso, Tito Larriva

Regizor:
Robert Rodriguez

Genul filmului:
Actiune, Aventuri, Thriller

Data lansare (SUA): 12 Septembrie 2003

Trailerul filmului Once Upon a Time in Mexico (2003) A fost odată în Mexic - Desperado 2


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii