Header Ads Widget

Invictus - Neînfrânt (Film 2009) cu Morgan Freeman si Matt Damon

Film biografic și dramă online "Neînfrânt" 2009 cu actorii Morgan Freeman, Matt Damon și Scott Eastwood. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Invictus".




Descrierea filmului Neînfrânt / Invictus:
Bazat pe romanul "The human factor: Nelson Mandela and the game that changed the world" al autorului John Carlin, filmul "Invictus" relateaza povestea reala a modului in care presedintele de culoare Nelson Mandela si-a unit fortele cu Francois Pienaar, capitanul echipei de rugby a Africii de Sud, cu scopul de a-i unifica pe locuitorii tarii sale. Dupa ce a fost eliberat din inchisoare dupa 27 de ani de detentie si a fost ales primul om in stat, Nelson Mandela a inteles ca tara a ramas divizata din punct de vedere economic si rasial chiar si dupa eradicarea politicii de apartheid si a decis sa se foloseasca de campionatul mondial de rugby gazduit de catre Africa de Sud in anul 1995 pentru a-i aduce laolalta pe albi si negri prin limbajul universal al sportului. Dupa decade de violenta si lipsa de incredere, albii si negrii din Africa de Sud au vibrat impreuna in tribune sau in fata televizoarelor vazand cum echipa lor nationala de rugby devine campioana a lumii si invinge in finala cu scorul de 15 -12 marea favorita a turneului - Noua Zeelanda.

Actori:
Morgan Freeman, Matt Damon, Scott Eastwood (Scott Reeves), Patrick Walton Jr., Robert Hobbs, Bonnie Henna, Tony Kgoroge, Patrick Mofokeng, Matt Stern, Julian Lewis Jones, Adjoa Andoh, Marguerite Wheatley, Leleti Khumalo, Patrick Lyster, Penny Downie, Sibongile Nojila, Bonnie Mbuli, Robin Smith, David Dukas, Grant Swanby, Langley Kirkwood, Meren Reddy, Susan Danford, Bart Fouche, Johnny Cicco, Ashley Taylor, Andre Jacobs, Mark Rickard, Grant Roberts

Regizor:
Clint Eastwood

Genul filmului:
Biografic, Drama

Data lansare (SUA): 11 Decembrie 2009
Data lansare (Romania): 05 Martie 2010

Este filmul Neînfrânt pe HBO Max

Din păcate filmul Neînfrânt încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Neînfrânt pe Netflix?

Din păcate filmul Neînfrânt încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Trailerul filmului Invictus (2009) Neînfrânt

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii