Header Ads Widget

Trailerul filmului Green Zone - Zona verde (2010) cu Matt Damon

Film de război online "Zona verde" 2010 cu actorii Matt Damon, Jason Isaacs și Sean Huze. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Green Zone".
Descrierea filmului Zona Verde:
 In anul 2003, in timpul ocuparii Bagdadului de catre trupele nord-americane, tanarul ofiter CIA Roy Miller si echipa lui de experti militari sunt insarcinati sa descopere armele de distrugere in masa despre care Guvernul SUA sustine ca au fost ascunse de catre Saddam Hussein in desertul irakian. Pe urmele acestei echipe de specialisti se afla Lawrie Dayne, o jurnalista care vrea sa verifice acuzatiile Guvernului tarii sale cu privire la existenta armelor de distrugere in masa in Irak. Pe masura ce cerceteaza diverse locuri, in care se presupune ca ar fi stocate arme chimice letale, fiind asaltat de informatii eronate sau contradictorii si fiind prins intr-o serie de capcane potential mortale, Roy Miller intelege ca atat americanii, cat si irakienii rastalmacesc adevarul in asa fel incat situatia sa fie in avantajul lor. Riscand sa dezvaluie o conspiratie politica elaborata, care ar inversa scopul misiunii sale, agentul CIA remarca faptul ca cea mai periculoasa si eluziva arma este adevarul. Bazat pe cartea "Imperial Life in the Emerald City: Life in Iraq's Green Zone" a ziaristului Rajiv Chandrasekaran, filmul urmareste tentativele haotice ale americanilor de a instaura un guvern provizoriu in zona din jurul opulentelor palate ale lui Saddam Hussein.

Actori:
Jason Isaacs, Matt Damon, Sean Huze, Yigal Naor, James Currie, Richard Breezy Wynn, Raad Rawi, Said Faraj, Faycal Attougui, Aymen Hamdouchi, Nicoye Banks, Jerry Della Salla, Abdul Henderson

Regizor:
Paul Greengrass

Genul filmului:
Drama, Razboi

Data lansare (SUA): 12 Martie 2010
Data lansare (Romania): 16 Aprilie 2010

Trailer la filmul de război "Zona verde" 2010 Green Zone


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii