Header Ads Widget

Edge of Darkness (Film acțiune 2010) Scăpat de sub control cu Mel Gibson

Film de acțiune online "Scăpat de sub control" 2010 cu actorii Mel Gibson, Ray Winstone și Frank Grillo. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Edge of Darkness".
Descrierea filmului Scăpat de sub control:
Adaptat dupa mini-seria TV cu acelasi titlu difuzata de postul britanic BBC in anul 1985, filmul "Edge of Darkness" il are in centrul actiunii pe detectivul criminalist Thomas Craven de la Departamentul de Politie din Boston, a carui fiica in varsta de 24 de ani pe nume Emma este asasinata chiar pe scarile casei lui.
     Initial Thomas Craven este convins ca atentatul a fost indreptat impotriva lui si ca Emma a fost o victima nevinovata, dar pe masura ce investigheaza cazul pe cont propriu descopera o viata secreta de activista politica dusa de catre fata lui si o serie de conspiratii corporatiste si guvernamentale, care il fac se se indrepte intr-o directie diametral opusa pentru a demasca responsabilii morali ai mortii Emmei. Se pare ca agentul CIA Darius Jedburgh a primit o misiune secreta din partea Guvernului de a musamaliza crima savarsita asupra tinerei Emma Craven, iar rolul politistului Thomas Craven este acela de a deconspira complotul.

Actori:
Mel Gibson, Ray Winstone, Kevin DeCoste, Scott Winters, Stephanie Atkinson, Tom Kemp, Frank Grillo, Danny Huston, Bojana Novakovic, Shawn Roberts, David Aaron Baker, Jay O. Sanders, Denis O'Hare, Damian Young, Caterina Scorsone, Wayne Duvall, Gbenga Akinnagbe, Paul Sparks, Christy Scott Cashman, Peter Epstein, Molly Schreiber, Celeste Oliva, Joe Stapleton, Sol E. Romero, Ali Reza, Rick Avery, Peter Hermann, Bill Thorpe

Regizor:
Martin Campbell

Genul filmului:
Acțiune, Drama, Thriller

Data lansare (SUA): 29 Ianuarie 2010

Trailerul filmului Edge of Darkness (2010) Scăpat de sub control

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii