Header Ads Widget

Gallowwalker (Film de acțiune 2012) cu Wesley Snipes

Film de acțiune "Gallowwalker" 2012 cu actorii Wesley Snipes, Kevin Howarth și Riley Smith. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Gallowwalker".



Despre filmul de acțiune Gallowwalker


Gallowwalkers este un film de groază american din 2012, scris și regizat de Andrew Goth, cu Wesley Snipes, Kevin Howarth, Riley Smith, Tanit Phoenix, Patrick Bergin și Diamond Dallas Page în distribuție. Din cauza problemelor fiscale ale lui Wesley Snipes, filmul a suferit multe modificări și întârzieri și a fost finalizat în 2010. Încă nu a avut lansare oficială până la o proiecție în 2012 la festivalul „Film4 FrightFest” din Regatul Unit. În 2013, a fost lansat pe DVD și Blu-ray în Statele Unite, la aproape opt ani după ce filmul a început producția în 2006.



Descrierea filmului Gallowwalker


Acest film prezinta povestea unui pistolar care este blestemat si ale carui victime se intorc din morti pentru a se razbuna. Acesta il il ia ca ajutor pe un tanar luptator pentru al ajuta in lupta impotriva hoardelor de zombi.

Actori în distribuție:
Wesley Snipes, Kevin Howarth, Riley Smith, Tanit Phoenix, Simona Roman, Steven Elder, Patrick Bergin, Jay Grant, Hector Hugo, David De Beer, Alyssa Pridham, Dallas Page, Derek Griffiths, Alex Avant, Tommy Van der Nest, Jenny Gago

Regizor:
Andrew Goth

Genul filmului:
Actiune, Horror, Thriller, Western

Data lansare (SUA): 17 Iulie 2009

Trailer la filmul Ruby Gillman: Adolescenta Kraken (2023) Ruby Gillman, Teenage Kraken



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii