Header Ads Widget

Alegere dificilă (Film comedie romantică 2002) You Stupid Man cu Denise Richards si William Baldwin

Film comedie romantică "Alegere dificilă" 2002 cu actorii Denise Richards, William Baldwin și Milla Jovovich. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "You Stupid Man".



Pe scurt despre filmul Alegere dificilă: Un bărbat trece în sfârșit peste fosta lui iubită, care s-a mutat în Los Angeles și a devenit vedetă de televiziune. El se îndrăgostește de o altă femeie, dar emisiunea fostei iubite este anulată și ea îl vrea acum înapoi.



Descrierea filmului Alegere dificilă / You Stupid Man

Owen e indragostit lulea de Chloe. Chloe se joaca de-a actrita, e frumusica si, tocmai din cauza asta, capata un rol intr-un sit-com. Pleaca in Los Angeles jurand iubire eterna lui Owen. Acolo i se urca succesul la cap,se crede vedeta, il uita repede de tot pe bietul Owen, care la prima vizita o surprinde in plin amor cu junele prim al filmului. Owen e,asadar,cu moralul la pamant. Pentru a-l repune pe picioare, prietenii ii aranjeaza o intalnire cu Nadine, care devine confidenta, prietena, umarul pe care el isi varsa lacrimile dezamagirii. Situatia e reciproca deoarece si Nadine sufera de pe urma unei relatii nereusite. E suficient de orb (si de prost) ca sa nu vada ca adevarata iubire e la un pas de el: evident, Nadine. Cand ii vine mintea la cap e nevoit s-o convinga pe Nadine ca ,de fapt, pe ea o iubeste.

Actori:
Denise Richards, William Baldwin, Milla Jovovich, Vince Corazza, Quancetia Hamilton, Deborah Odell, Stephanie Belding

Regizor:
Brian Burns

Genul filmului:
Comedie, Romantic, Dragoste

Data lansare (SUA): 18 Octombrie 2002

Trailerul filmului Alegere dificilă (2002) You Stupid Man



Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James BondSeriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii