Header Ads Widget

Trick 'r Treat (Film horror 2007) Poveşti de Halloween

Film de comedie horror online "Poveşti de Halloween" 2007 cu actorii Anna Paquin, Brian Cox și Leslie Bibb. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Trick 'r Treat".


Sinopsis film Poveşti de Halloween
Cinci povești împletite care au loc de Halloween: Un director de liceu de zi cu zi are o viață secretă de criminal în serie; o virgină de la facultate tocmai l-ar fi cunoscut pe tipul potrivit; un grup de adolescenți fac o farsă răutăcioasă; o femeie care detestă noaptea trebuie să se lupte cu soțul ei obsedat de vacanță; și un bătrân răutăcios își întâlnește adversarul într-un demon supranatural.


Actori:
Anna Paquin, Brian Cox, Leslie Bibb, Dylan Baker, Stephane Savoie, Laura Mennell, Amy Esterle, Rochelle Aytes, Quinn Lord, Lauren Lee Smith, Moneca Delain, Tahmoh Penikett, Brett Kelly, Britt McKillip, Jean-Luc Bilodeau, Samm Todd, Connor Christopher Levins, Patrick Gilmore, Troy Everett, Barbara Kottmeier, Matthew Kevin Anderson, C. Ernst Harth, Catherine Barroll, Christine Willes, Caroline Redekopp,     Richard Harmon, Gerald Paetz, Juan Carlos Velis, Wanda Ayala, Amy Esterle

Regizor:
Michael Dougherty

Genul filmului:
Comedie, Drama, Horror, Thriller

Data lansare (SUA): 06 Octombrie 2009

Descrierea filmului:
În noaptea de Halloween din orașul Warren Valley, Ohio, Emma sparge un Jack-o-Lantern în fața casei sale, în ciuda remarcii soțului ei Henry; curând are o surpriză tragică. Mai devreme, virgina Laurie cumpără un costum de Scufița Roșie împreună cu sora ei și două prietene și invită niște băieți la o petrecere. Între timp, lacomul Charlie distruge multe Jack-o-Lanterns pe stradă. Când ajunge în casa directorului liceului Steven, băiatul descoperă cât de mult respectă bărbatul tulburat morții și tradițiile de Halloween. Între timp, patru adolescenți o invită pe proscrisa Rhonda să li se alăture în călătoria către o carieră de stâncă abandonată, unde s-a întâmplat un tragic accident cu autobuzul școlar în urmă cu treizeci de ani care avea la bord opt copii cu probleme. Îi fac o farsă lui Rhonda, dar când ticălosul Marcy explodează ultimul Jack-o-Lantern la fața locului, au nevoie de sprijinul lui Rhonda pentru a scăpa din locul blestemat. Laurie vede un urmăritor care o urmărește; în timp ce merge prin pădure la petrecere, este atacată și în sfârșit are inițierea. Mai devreme, singuraticul domnul Kreeg locuiește singur cu câinele său Spike și este vizitat de o creatură înfricoșătoare.

Trailerul filmului Trick 'r Treat (2007)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii