Header Ads Widget

Trailer film Monster - Monstru (2003) cu Charlize Theron si Christina Ricci


Monstru (2003)

Descriere film:
Charlize Theron joaca in „Monster”, un film extrem de tensionat din punct de vedere emotional, care prezinta secretele ascunse in spatele titlurilor de senzatie legate de Aileen Wuornos, ucigasa in serie care ura barbatii si care a fost executata anul trecut in Florida.

Regizoarea Patty Jenkins dezvaluie o poveste de dragoste infiripata in ciuda ororilor si a patologicului care le caracterizeaza pe cele doua protagoniste cu probleme de adaptare sociala: Wuornos, o prostituata ratata, care isi ucide majoritatea clientilor, si Selby Wall (Christina Ricci), pe care parintii au trimis-o sa locuiasca la o matusa din Florida pentru „a se vindeca de homosexualitate”.

Cufundata intr-o depresie cu tendinte sinucigase, Aileen nimereste din intamplare intr-un bar, unde o intalneste pe Selby, de care se indragosteste imediat. Pentru a putea pastra relatia cu Selby, ea continua sa se prostitueze, ceea ce-i va alimenta furia ucigasa, din ce in ce mai puternica, pe care n-o mai pot astampara decat omorurile care se tin lant, in timp ce presa o numeste prima femeie ucigas in serie - un monstru.

Actori:
Charlize Theron, Christina Ricci, Bruce Dern, Scott Wilson, Rus Blackwell, Marc Macaulay

Regizor:
Patty Jenkins

Genul filmului:
Drama

Data lansare (SUA): 30 Ianuarie 2004

Premii: Un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare Berlin

Trailerul filmului Monster (2003)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii