Header Ads Widget

Trailer film Mean Machine - Un meci pe cinste (2001) cu Vinnie Jones si Jason Statham

Film 2001 "Mean Machine" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Un meci pe cinste". Actorii principali in filmul "Un meci pe cinste" sunt: Vinnie Jones si Jason Statham.

Pe scurt despre filmul Un meci pe cinste: O vedetă a fotbalului închisă pentru agresiune conduce un grup de deținuți într-un meci împotriva gardienilor închisorii.


Descriere film:
Danny Meehan avea tot ce-si putea dori: masini rapide, bani, femei, celebritate, pentru ca era capitanul echipei de fotbal. Dar intr-o zi este dat afara din echipa fiind acuzat de meciuri aranjate, si condamnat la 3 ani de inchisoare. Dar la inchisoarea la care este repartizat incep problemele cu directorul, care-si facuse o echipa de fotbal proprie si-l dorea pe Danny membru in ea...

Actori:
Vinnie Jones, Jason Statham, David Kelly, David Hemmings, Jason Flemyng, Ralph Brown

Regizor:
Barry Skolnick

Genul filmului:
Drama, Sport

Data lansare (SUA):
22 Februarie 2002

Trailerul filmului Mean Machine (2001)


De la vizitatori:

Pe cinstite, ca am ras !!!
Chiar daca filmul de fata este un remake al filmului The Longest Yard, din anul 1974, el m-a facut sa zambesc larg in foarte multe momente ale desfasurarii intregii povestiri, in care Berry Skolnick ne presara cate putin, cate putin pana reuseste sa ma multumeasca cel putin pe mine. El are la dispozitie multe personaje, o echipa de "fotbal" , jucate printre altele de multifunctionalul Statham si un Vinnie Jones care poate sa-l interpreteze cu brio pe un celebru capitan de echipa al selectionatei de fotbal al Angliei, care este suspectat ca ar fi "trantit" un meci cu Germania, ca in cele din urma sa faca trei ani de inchisoare.
Dupa toate astea, am luat bilet la meciul organizat intre de o selectionata a detinutilor condusa de Danny si una a gardienilor la care ... am pariat ca merita vazuta aceasta comedia !

Motivul a fost Jason Statham
Motivul principal pentru vizionare a fost ;Jason Statham(cu toate ca aici apare mai rar/s-a descurcat excelent in postura asta de nebun).Vinnie Jones-incantator,subiectul este unul dintre cele mai placute de privit pentru mine.Mi-a placut mult faptul ca pe tot parcursul filmului nu a lipsit o mica gluma care sa-ti aduca aminte ca te uiti la o comedie.(si cred ca asta spune ceva despre el).Chiar si fara multe nume mari a iesit un film bun.Recomand !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii