Header Ads Widget

Hachiko: Povestea unui câine (Film dramă 2009) Hachiko: A Dog's Story / Hachi cu Richard Gere

Film dramă "Hachiko: Povestea unui câine" 2009 cu actorii Richard Gere, Sarah Roemer și Joan Allen. Trailer, Descriere, sinopsis, actori și dată de lansare pentru filmul "Hachiko: A Dog's Story".




Descrierea filmului Hachiko: Povestea unui câine:
Remake al filmului japonez "Hachiko Monogatari" din anul 1987 si inspirata dintr-o poveste reala petrecuta in Japonia in prima parte a secolului al XX-lea, drama "Hachiko: A dog's story" urmareste relatia speciala creata intre un profesor de colegiu si un caine pe care il gaseste pe strada si il aduce in casa lui. Ani de-a randul, loialul animal Hachiko isi insoteste in fiecare dimineata stapanul la gara si il asteapta in fiecare seara pe peron sa se intoarca de la locul de munca.

Intr-o zi nefasta insa profesorul sufera un accident cerebral si decedeaza, neintorcandu-se niciodata acasa cu trenul. Timp de 9 ani Hachiko merge zi de zi la statia de cale ferata pentru a-si intampina stapanul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui si predandu-le acestora o lectie despre iubire si compasiune.

Actori în distribuție:
Richard Gere, Joan Allen, Cary-Hiroyuki Tagawa, Sarah Roemer, Jason Alexander, Erick Avari, Davenia McFadden, Robbie Sublett, Kevin DeCoste, Rob Degnan, Tora Hallström, Donna Sorbello, Frank S. Aronson, Troy Doherty, Ian Sherman, Timothy Crowe, Denece Ryland, Blake Friedman, Bates Wilder, Daniel Kirby, Gloria Crist, Rich Tretheway, Thomas Tynell

Regizor:
Lasse Hallström

Genul filmului:
Drama, Familie

Data lansare (SUA): 18 Decembrie 2009

Trailer la filmul "Hachiko: Povestea unui câine" 2009 Hachiko: A Dog's Story


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii