Header Ads Widget

Trailer film Cellular - Celularul (2004) cu Chris Evans, Kim Basinger si Jason Statham


Celularul (2004)

Descriere film:
Cum ar fi dacă ai primi un telefon pe mobilul tău de la cineva complet străin, cu o voce frenetică, şi ţi-ar cere să-i salvezi viaţa? Ai închide imediat gândind că este o greşală? Cum ar fi dacă ar exista chiar şi o mică şansă ca cel ce sună să fie serios şi tu să rămâi singura lui speranţă? Ce ai face?
Un apel greşit, cu totul întâmplător, pe celularul său, îl trimite pe un tânăr într-o cursă contra cronometru pentru a salva viaţa unei femei în filmul de acţiune CELULARUL.
Câştigătoarea premiului Oscar, Kim Basinger interpretează personajul Jessica Martin, o profesoară la liceu şi mamă a cărei viaţă liniştită este întoarsă pe dos când este răpită din casa ei de 5 agresori necunoscuţi şi dusă într-un loc misterios.

Îngrijorată pentru viaţa ei şi în totală necunoaştere a motivelor răpirii sale, Jessica reuşeşte să pună în funcţiune un telefon distrus şi să apeleze un numar necunoscut ca o ultimă încercare de a se salva. Ryan (Chris Evans), tânărul care răspunde apelului panicat, se trezeşte dintr-o dată că este singura speranţă a Jessicăi. Neavând nicio cunoştinţă despre Jessica în afara soţului ei şi a vocii înspăimântate de la celălalt capăt al conexiunii telefonice, Ryan este repede aruncat într-o lume a decepţiei şi crimei, într-o frenetică încercare de a o găsi şi a o salva.

Actori:
Chris Evans, Kim Basinger, Jason Statham, Jessica Biel, Caroline Aaron

Regizor:
David R. Ellis

Genul filmului:
Actiune, Thriller

Data lansare (SUA): 10 Septembrie 2004
Data lansare (Romania): 26 Noiembrie 2004

Trailerul filmului Cellular (2004)


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Seriale noi Netflix 2021 si 2022,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii