Header Ads Widget

Trailer film Arthur et la vengeance de Maltazard - Arthur şi răzbunarea lui Maltazard (2009) cu Mia Farrow

Film animație online "Arthur şi răzbunarea lui Maltazard" 2009 cu actorii Freddie Highmore, Mia Farrow și Snoop Dogg. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Arthur et la vengeance de Maltazard".




Descrierea filmului animat Arthur şi răzbunarea lui Maltazard:
Aventurile lui Arthur, simpaticul şi curajosul băieţel de 12 ani continuă şi în “Arthur şi răzbunarea lui Maltazard”. Scenariul scris de Luc Besson după cartea lui, vândută în peste 3 milioane de exemplare,  ne transportă din nou în lumea Minimoilor, creaturi extrem de mici care trăiesc pe Tărâmul Magic de la firul ierbii din curtea casei lui Arthur.
Arthur a mai crescut acum, odată cu fanii lui, de la ultimele lui aventuri din “Arthur and the invisibles” (2007), un imens success de box office în Franţa
Arthur este extrem de surescitat, căci în această seară se va reîntoarce în lumea Minimoilor şi o va regăsi pe graţioasa, isteaţa, dar capricioasa prinţesă Selenia. Un apel scris pe un bob de orez îl va arunca, însă într-un vârtej de aventuri pe care şi cei mici, dar şi cei mari îl vor trăi cu sufletul la gură. Minimoii au nevoi de el, aşa că descurcăreţul Arthur trebuie să le sară în ajutor!
Odată ajuns pe Tărâmul Magic va descoperi, însă, că nimeni nu în chemase, de fapt! Dar cine putea să-i întindă o asemenea capcană? Să fie oare răzbunătorul Maltazard?
Aventuri delicioase pentru cei mici, voci celebre pentru părinţii lor: Lou Reed, Snoop Doggie Dogg, WILL.I.AM şi Fergie.

Actori:
Freddie Highmore, Mia Farrow, Snoop Dogg, Jimmy Fallon, Logan Miller, Selena Gomez, Omar Sy, Fergie, Cem Yilmaz, Penny Balfour, Mylène Farmer, Robert Stanton, Will.i.am, Gérard Darmon, Lou Reed, Jean-Paul Rouve, Ron Crawford, David Gasman, Doug Rand, Michel Duchaussoy, Paul Bandey, Bernard Alane, Jacques Frantz

Regizor:
Luc Besson

Genul filmului:
Animatie, Aventuri, Familie

Data lansare (SUA): 18 Decembrie 2009
Data lansare (Romania): 04 Decembrie 2009

Titlul în engleză:
Arthur and the revenge of Maltazard

Trailerul filmului Arthur et la vengeance de Maltazard (2009) Arthur şi răzbunarea lui Maltazard

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii