Header Ads Widget

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (Film acțiune 2010) Percy Jackson și Olimpienii: Hoțul Fulgerului

Film acțiune și fantezie "Percy Jackson și Olimpienii: Hoțul Fulgerului" 2010 cu actorii Pierce Brosnan, Uma Thurman și Alexandra Daddario. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief".
Descrierea filmului Percy Jackson și Olimpienii: Hoțul Fulgerului:
 Percy Jackson este un baiat in varsta de 12 ani, care se afla pe punctul de a fi exmatriculat din scoala din pricina comportamentului sau turbulent. Cea mai mare problema a adolescentului nu o reprezinta insa situatia scolara, ci faptul ca zeii greci, satirii si monstri de tot felul par sa fi coborat din paginile cartilor de mitologie pentru a intra in viata lui. Afland ca este fiul zeului marii Poseidon si al muritoarei Sally, Percy Jackson porneste intr-o calatorie plina de aventuri pe tot teritoriul modern al Statelor Unite ale Americii cu scopul de a-si salva mama si de a preveni izbucnirea unui razboi devastator intre zeii din Olimp. Fiind acuzat pe nedrept de furtul tridentului cu fulgere al lui Zeus, tanarul Percy Jackson trebuie sa il captureze pe adevaratul hot pentru a-si dovedi nevinovatia, fiind ajutat in incercarile sale de catre un satir pe nume Grover Underwood, care ii este cel mai bun prieten deoarece, desi a trecut de varsta de 30 de ani, are mintea unui copil de 16 ani.

Actori în distribuție:
Pierce Brosnan, Uma Thurman, Logan Lerman, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Sean Bean, Dean Redman, Jake Abel, Rosario Dawson

Regizor:
Chris Columbus

Genul filmului:
Acțiune, Fantastic

Data lansare (SUA): 12 Februarie 2010
Data lansare (Romania): 12 Februarie 2010

Trailer la filmul "Percy Jackson și Olimpienii: Hoțul Fulgerului" 2010


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii