Header Ads Widget

Cum să îţi dresezi dragonul (Film animație 2010) How to Train Your Dragon cu Gerard Butler

Cum să îţi dresezi dragonul (Film de animație 2010) How to Train Your Dragon
Gerard Butler, Jonah Hill, Craig Ferguson, Kieron Elliott, Kristen Wiig, T.J. MillerDescrierea filmului Cum să îţi dresezi dragonul:
Bazat pe cartea pentru copii cu acelasi titlu a britanicei Cressida Cowell, filmul de animatie "How to train your dragon" il are in centrul actiunii pe adolescentul Hiccup Horrendous Haddock III, fiul conducatorului unui trib de vikingi pe nume Stoick cel Mare, care nu este considerat potrivit pentru a mosteni pozitia de lider dupa moartea parintelui sau intrucat nu dispune de forta si eroism, desi este inteligent si are un simt al umorului foarte dezvoltat. Hiccup participa alaturi de alti tineri la programul de antrenament de pe insula Berk, acolo unde este invatat sa ucida dragoni, proba pe care trebuie sa o depaseasca cu brio pentru a dovedi ca s-a maturizat fiind aceea de a captura un dragon urias. Spre deosebire de vigurosul lui verisor Snotface Snotlout, care viseaza sa devina seful clanului de vikingi si care captureaza un dragon de talie mare, Hiccup prinde un dragon ranit, pipernicit si fara dinti, cu care se imprieteneste in loc sa il omoare si care il provoaca sa priveasca lumea dintr-un punct de vedere complet diferit.

Actori:
Gerard Butler, Jonah Hill, Craig Ferguson, Kieron Elliott, Kristen Wiig, T.J. Miller, America Ferrera, Jay Baruchel, Christopher Mintz-Plasse, Robin Atkin Downes, Philip McGrade, Ashley Jensen, David Tennant

Regizor:
Dean DeBlois, Chris Sanders

Genul filmului:
Animatie

Data lansare (SUA): 26 Martie 2010
Data lansare (Romania):
19 Martie 2010

Trailerul filmului How to Train Your Dragon (2010) Cum să îţi dresezi dragonul

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii