Header Ads Widget

Up in the Air - Sus, în aer (Film comedie 2009) cu George Clooney

Film de comedie și dramă online "Sus, în aer" 2009 cu actorii George Clooney, Anna Kendrick și Jason Bateman. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "Up in the Air".




Descrierea filmului Sus, în aer / Up in the Air:
Ryan Bingham este un barbat divortat in varsta de 35 de ani, care lucreaza ca expert in resurse umane la o companie de consultanta din Denver, calatoreste cu avionul din oras in oras pentru a-i anunta pe salariati ca sunt concediati si isi doreste sa ajunga la 10 milioane de mile de zbor. Planurile lui sunt compromise atunci cand seful sau Craig Gregory o angajeaza pe tanara Natalie Keener, care propune reducerea cheltuielilor prin implementarea unui program de concediere a angajatilor prin intermediul unor videoconferinte pe internet. Temandu-se ca ideea noii colege ar putea stopa excursiile lui pe tot teritoriul SUA, Ryan Bingham porneste impreuna cu Natalie intr-o calatorie de afaceri pentru a-i demonstra acesteia viabilitatea sistemului sau de concedieri. In barul unui hotel Ryan Bingham o intalneste pe Alex, o femeie de afaceri care isi petrece cea mai mare parte a vietii pe drumuri la fel ca si el si care se implica in relatii amoroase de o singura noapte cu necunoscuti. Ceea ce porneste ca o aventura pasagera, s-ar putea transforma intr-o relatie serioasa ... cu conditia ca lui Ryan Bingham sa ii permita compania angajatoare sa mai calatoreasca cu avionul.

Actori:
George Clooney, Anna Kendrick, Vera Farmiga, Jason Bateman, Amy Morton, Melanie Lynskey, J.K. Simmons, Sam Elliott, Danny McBride, Zach Galifianakis, Christopher Lowell, Steve Eastin, Marvin Young, Meagan Flynn, Dustin Miles, Laura Ackermann, Erin McGrane

Regizor:
Jason Reitman

Genul filmului:
Drama, Comedie

Data lansare (SUA): 04 Decembrie 2009
Data lansare (Romania): 12 Martie 2010

Trailerul filmului Up in the Air (2009) Sus, în aer

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii