Header Ads Widget

The Book of Eli (Film acțiune 2010) Cartea lui Eli cu actorii Mila Kunis si Denzel Washington

Film de acțiune online "Cartea lui Eli" 2010 cu actorii Denzel Washington, Gary Oldman și Mila Kunis. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "The Book of Eli".




Descrierea filmului Cartea lui Eli:
 In urma cu 31 de ani, un razboi apocaliptic a pustiit teritoriul Statelor Unite ale Americii si a aruncat civilizatia in pragul colapsului. Un razboinic singuratic pe nume Eli, unul dintre putinii supravietuitori ai conflagratiei, si-a asumat existenta de nomad si calatoreste de-a lungul si de-a latul acestui peisaj dezolant cu scopul de a proteja o carte sacra ce contine secretul salvarii viitorului umanitatii. Pentru a-si implini destinul, Eli trebuie sa impiedice intrarea acestei carti valoroase in posesia unor oameni care s-ar folosi in mod distructiv de cunostintele cuprinse in ea si trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a raspandi invataturile scrise in volumul pe care il pazeste cu strasnicie in asa fel incat sa poarta reinstaura civilizatia. Intr-un oras insalubru, lipsit de legi si de orice confort, brutalul tiran Carnegie planuieste insa sa fure cartea lui Eli si sa aplice cunostintele cuprinse in ea in interesul lui personal.

Actori:
Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Luis Bordonada, Evan Jones, Scott Michael Morgan, Josh Berry, Jennifer Beals, Ray Stevenson, Joe Pingue, Frances de la Tour, Michael Gambon, Tom Waits, Chris Browning, Richard Cetrone, Lateef Crowder, Keith Splinter Davis, Don Thai Theerathada, Thom Khoury Williams, Lora Martinez-Cunningham, Scott Wilder, Heidi Pascoe, Jennifer Caputo, Eddie Perez, Karin Silvestri, Mike Gunther, John Koyama, Scott Michael Morgan, Sala Baker, Arron Shiver, Mike Seal

Regizor:
Allen Hughes, Albert Hughes

Genul filmului:
Actiune, Aventuri, Drama

Data lansare (SUA): 15 Ianuarie 2010
Data lansare (Romania): 05 Februarie 2010

Trailerul filmului The Book of Eli (2010)


Video cu amanunte de la filmari - Behind the Scenes

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii