Header Ads Widget

Film After.Life (2009) Dincolo de viaţă cu Liam Neeson si Christina Ricci

Film horror și thriller online "Dincolo de viaţă" 2009 cu actorii Liam Neeson, Christina Ricci și Justin Long. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "After.Life".




Descrierea filmului Dincolo de viaţă:
Viaţa este simptomul. Moartea este leacul. O femeie tânără prinsă între viaţă şi moarte ... şi un director înmormântare, care pare să fi darul de a tranzita de morţi sunt coordonatele acestui film. Mortii traiesc, sau mortii vii?Ce înseamnă a fi mort oricum? Întrebări marii, Agnieszka Wojtowicz incearca să le răspund. After.life este primul ei film de acest gen, un thriller psihologic, cu actorii de top precum Liam Neeson, Christina Ricci si Justin Long. Anna (Christina Ricci) se trezeşte după un accident de maşină şi se gaseste ca este pregătita de familia ei pentru îngropare la servicile funerare a lui Eliot Deacon (Liam Neeson). Se pare că Eliot are un cadou pentru vorbă cu cei morţi, şi de aceea el poate vorbi cu ea. El ne spune că rolul său este de a pregăti oamenii pentru călătoria lor către cealaltă parte. Urmeaza o serie de discutii despre ce inseamna sa fii mort, si depre ce Anna a dorit cu adevărat de la viaţă si de la iubitul ei.

Actori:
Liam Neeson, Christina Ricci, Justin Long, Josh Charles, Chandler Canterbury, Celia Weston, Rosemary Murphy, Malachy McCourt, Shuler Hensley, Alice Drummond, Sam Kressner, Doan Ly, Jack Rovello, Prudence Wright Holmes

Regizor:
Agnieszka Wojtowicz-Vosloo

Genul filmului:
Drama, Horror, Thriller

Data lansare (SUA): 07 Noiembrie 2009

Trailerul filmului After.Life (2009)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii