Header Ads Widget

Concurs online - Castiga doua jocuri originale - Secret Files 2 si Wanted


Software Distribution si Vibe FM te ajuta sa castigi doua jocuri originale pentru PC.

Orice viber adevarat isi doreste sa aiba pe computer un joc bun si, mai ales, original. Asa ca iti dam ocazia sa castigi unul dintre cele doua jocuri pe care le punem la bataie: Secret Files 2 si Wanted.

Secret Files 2 - Actiunea din Secret Files 2 este plasata imediat dupa cea a predecesorului, cand drumurile celor doi protagonisti o iau in directii diferite. Max, ajuns fotograf, bantuie padurile indoneziene in cautare de senzatii tari alaturi de noua lui partenera, Sam, in timp ce Nina se hotaraste sa se relaxeze intr-o binemeritata vacanta pe un vas de croaziera. Gameplay-ul a ramas neschimbat, in spiritul cel mai pur al sistemului point-and-click.

Wanted - De secole, o fratie secreta de asasini a executat cu brutalitate crime ordonate de Razboi de Tesut al Sortii. Destinul tau este sa devii arma lor suprema. Intrand in paine din momentul in care filmul Wanted s-a terminat, esti Wesley Gibson, un super asasin, posesorul unei mosteniri impresionante si vanat de The Fraternity, o fratie scapa de sub control. Foloseste-te de un arsenal de abilitati mortale pentru a pastra secretele coalitiei tale de ucigasi...sau fa-i praf si fulgere.

Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia unuia dintre cele doua jocuri?

Raspunde mai jos la intrebarea "Ce gen de joc preferi: adventure sau action?", argumenteaza-ti alegerea, si poti castiga unul dintre jocurile "Wanted" si "Secret Files 2".

Participa la concurs.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii