Header Ads Widget

Câştigă unul dintre cele 5 volume "Saga Amurg: Lună Nouă", cartea ilustrată a filmului!


Câştigă unul dintre cele 5 volume Saga Amurg: Lună Nouă, cartea ilustrată a filmului, de Mark Cotta Vaz!

Continuă cât mai original următoarea propoziţie „Dragostea dintre un vampir şi un muritor nu este…” în formularul de mai jos şi poţi câştiga una dintre cele 5 cărţi oferite de Diva şi Editura Rao.

 Regulament:
1. Concursul este valabil în perioada 23.12.2009 – 04.01.2010. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe site-ul www.divaonline.ro în data de 5.01.2010, dar și prin mail.

2. Pentru a intra în posesia premiului, câştigatorul trebuie să sune la numărul 021.20.35.660 în termen de o lună de la apariţia listei de câstigatori pe site-ul www.divaonline.ro.

3. Castigatorii care sunt din Bucuresti, sunt rugati sa vina la sediul Ringier Romania pentru a-si ridica premiile. Premiile sunt personale, netransferabile, si nu pot fi inlocuite cu bani sau alte premii. Organizatorul nu are nicio responsabilitate prinvind utilizarea premiilor.

4. Prin trimiterea talonului de concurs sunt de acord cu prevederile regulametului promotiei si sunt de acord sa intru în baza de date a Ringier România, sa primesc materiale informative prin SMS, e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare. Ringier România se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la telefon 021.20.35.660 se pot actualiza sau sterge datele personale.

Participa la concurs.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii