Header Ads Widget

Castiga jocul "Hugo şi depozitul de jocuri"


Software Distribution şi Club VIP Europa FM vă oferă până pe 11 ianuarie 2010 şansa de a câştiga un CD cu unul dintre cele mai populare jocuri din lume.

Aţi visat vreodată să creaţi un joc propriu pe calculator, pentru ca apoi să jucaţi ore întregi? Acum acest lucru a devenit posibil - poţi deveni creatorul unui joc fantastic.

Porneşte împreună cu cel mai curajos şi mai vesel troll din lume într-o neasemuită călătorie, pe care o vei planifica singur! Fă tot posibilul ca aceasta să devină cea mai mare aventură pe care a trăit-o vreodată Hugo. Zboară în cosmos, mergi prin jungla sălbatică, vizitează insulele vulcanice sau dacă doreşti caută comori pe fundul oceanului!

Creează jocul viselor tale, la care vei putea participa personal! Alege-ţi anturajul, aşează obstacole şi capcane, alege-ţi adversarii şi amplasează premiile! Profită de posibilitatea de a crea o astfel de lume de joc şi joacă-te cât timp doreşti cu prietenul urecheat! Şi acesta nu este sfârşitul jocului! Vei avea posibilitatea de a viziona 40 de desene animate cu Hugo!

Mai multe informaţii despre jocurile aduse în România de Software Distribution şi oferte speciale pe http://softwaredistribution.ro

Intra in concurs

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii